joi, 27 iunie 2013

Gibonul

Autor: tashu
Raspunde la numele de huidu. Dar nu e sigur daca mai stie cum il cheama dupa ce-a intrat cu bostanul intr-un brad, pe pirtia de schi. Ce nume predestinat pentru un caracter infect!
Citi idioti il pupa in cur, aparindu-l si spunind ca biata maimuta a fost ea insasi victima unei clipe de neatentie! Ca asta se poate intimpla oricui. Ba uite ca nu i se poate intimpla oricui. M-am saturat sa traiesc cu spaima in suflet, uitindu-ma la toti soferii din trafic si gindindu-ma ca va avea unul "o clipa de neatentie" (vorbeste cu amanta la telefon, are grija plozilor, atipeste pentru 3 secunde) si ma va face terci, pe mine sau oricare alt nefericit, distrugind vieti si destine. Vreau RESPONSABILIZAREA soferilor, teste medicale si psihologice adevarate si dure. Nu vreau viata mea sa depinda de niste boi ce invoca neatentia si hazardul. Vreau ca nevasta si copiii sa-mi ajunga intregi acasa, nu sa trebuiasca sa ma pregatesc pentru inmormintare.
Vreau sa rid alaturi de cei dragi, sa ne traim visele, asa mediocre cum sint. Vreau sa adorm contopit in fiecare seara cu femeia mea adorata. huidu-itule, si toti cei ca el, pot?
La ce-ar folosi sa putrezesti in puscarie? Asa, puterea exemplului. Ca sa existe un pret pentru asa o nenorocire. Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte. Ei cu inmormintarile, pomelnicele si parastasurile, tu cu nuntile, aniversarile, excursiile, botezurile si circotelile tale.
Sa traiesti disperarea si agonia de a-ti aduna parintii sau nevasta si copiii, cu farasul, de pe sosea, din cauza unui idiot.
Ah, judecatoare putreda si voi, bieti imbecili ce-l compatimiti! Va vreau familiile in masini, pe autostrada, si sa intre un TIR in voi, apoi eu sa pling de mila soferului ghinionist. Cita ipocrizie si prostie!
Ce legi strimbe si interpretabile! Cum a stat el in coma si diavolul l-a readus la viata pentru a-l ajuta sa mierleasca trei nenorociti! Daca stiam ce va urma, faceam o "excursie" mica pina la Viena si te deconectam de la aparate, pentru a salva alte vieti.
Scuipati, vomati, urinati aici! Cei cutezatori si stricati la burta se pot cufuri pe el. E imun la orice.
Maimuta care hotaraste daca meriti sa traiesti sau nu
Nevasta lui Paunescu a mierlit si aia citiva beleregi neatenti. Tot cu ditamai tancul de jeep. Las' ca le-a dedicat Paunescu o poezie, ca s-o citeasca popa la inmormintarea victimelor. Asa de induiosator c-a plins chiar si groparul cel nemernic.
Are site, blog, unde, de durere, ride ca prostul de Oana Roman ca are o tona. Toate zdrentele astea gen Buruiana, raduleasca, popeasca, topeasca n-au omorit pe nimeni cu prostia lor. Tu, da.
Iertam, ca-i crestineste. Dar tu ai trait crestineste?
Iata ce-i in capul acestei maimute:
Dialog amical cu familiile victimelor: "Ce mai face ma-ta? A putrezit? Hai ca poate trag si eu o fuga la parastas, sa crap niste coliva, ca chiar mi-era pofta.
Lasa Gogule, nu mai plinge, ca e rusinica! Fetelor, dansati-i lui domnu', sa-l mai inveselim! Bebelusha Oana, molfai-o putin pe ruda asta indurerata! Grabeste-te, ca trebuie sa circotim iar!
Unde mi-s coarnele?
Unde mi-s ochelarii de intelectual, ca azi merg la tribunal, trebuie sa par indurerat, macinat de regrete.
Hai, ca pe urma am o nunta si-un botez. Asta dupa ce-am inceput cu trei inmormintari. Ah, cit a fost de deprimant! Cit tambalau au facut! Doar nimeni nu-i vesnic.
Vreau sa conduc iar. Doctorii au spus sa ma mai abtin un an, doi, pina mi se vindeca ranile sufletesti.
Ce boi, mai trebuia sa crap inca cinci fraieri si treceam in nivelul urmator, c-asa am vazut in jocul video "Carmageddon".
Oricum, bun gipan am avut. Ati vazut cum i-am facut muci? Ce, Loganul e masina? Cu el vrei sa mi te pui in cale? Eu, care m-a durut in pula de brazii aflati pe pirtia de schi?
Cum, sint insurat? Astia-s copiii mei? Rusinica! Eu credeam ca Buzuca zavoranu e sotia mea. Iar mama mi-e Oana Roman. De la ea am mostenit frumusetea si inteligenta asta.
Dementa, aroganta si trufie. Feriti-va de el, e iresponsabil. Justitia cea hida si oarba e mamica lui.
Stai ca vine judecatorul sa ma intrebe daca-s bine, si sa-si ceara scuze ca mi-a dat o luna de inchisoare, cu suspendare. Cica asa-s legile astea nemiloase si absurde. Mai mult n-a putut sa faca. A incercat sa-i scoata pe morti vinovati, si sa-i bage-n pirnaie, post mortem. Dar a facut panarama opinia publica. Imi dorea capul.
Cel al pulii, poate, ca asta de sus e prea valoros. Am placa de platina, iar in loc de creier am procesor pentium 7, dupa ce l-am pierdut pe-al meu pe pirtia de schi.
Unde-i Gainusha asta a mea sa ma mai imbarbateze putin?
Eu, care v-am veselit si am ris de voi toti, de cit sinteti de handicapati, uriti, grasi, slabi, batrini si bolnavi!
Vreau aplauze, papagalilor, sint "criminal" de haios. Acum intelegeti sensul expresiei "Ba, esti criminal, sa mor eu"?
Ca ouale s-au spart. Credeam ca-s Kinder si gasesc surprize in ei.
Tot incerc sa-mi exprim durerea pe blog, sa spun ca viata merge inainte, asa traumatizat cum sint. Ca a fost un accident. I se poate intimpla oricui sa vorbeasca cu copiii, intors catre ei, spre bancheta din spate. Vroiam sa vad la ce film se uita.
I se poate intimpla oricui sa mearga pe carosabil alunecos, sa aiba viteza de smecher si sa depaseasca pe linia continua. Doar deviza mea a fost "Depaseste-ti limitele", chiar si pe alea de viteza. Ca eu nu-s ca sclavii astia, sa merg in coloana.
Ti-ai pierdut sora? Iti iei o sora de credinta, de la o manastire. Ti-ai pierdut copilul? Faci altul, ca asta era cam obraznic si, oricum, era facut cu vecinul.
Ti-ai pierdut nevasta? Iti iei alta, mai tinara.
Ti-ai pierdut parintii? Nu erau cam batrini si bolnavi? Oricum mureau, de ce sa te mai chinui cu ei?
Au murit trei prosti, dar iata, traieste un descurcaret, pardon,destept.
Fetelor, bagati un dans si apoi trecem la top...top...top...rusiniiicaa!

6 comentarii:

  1. Si cand te gandesti ca acei 3 nevinovati bagati in pamant de retardatul asta se uitau la un moment dat la Cronica...probabil erau si fani. Ce ironie a sortii, sa razi la glumele celui care avea sa te ucida mai tarziu. Sinistru. Si cel mai rau e ca desi zicea ca se retrage din viata publica tot se mai intampla din cand in cand sa-i mai aud guitzatu pe la radio. Asta da tupeu. E ca-n bancul acela cu hitler si bula,cand vede bula un copil jucandu-se pe sinele de tren,trenul se apropia si la un moment il salveaza. Intrebandu-l pe copil cum il cheama,acesta ii raspunde adolf hitler. Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti. Asa si cu maimutoiul asta. Nu iti vine sa te bucuri de raul nimanui,dar parca nu poti sa nu te gandesti ca daca asta crapa la viena altii mai traiau si acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare citi oameni nevinovati trebuie sa mai moara pentru ca acesti iresponsabili sa putrezeasca in puscarii? Atit timp cit victimele sint oameni second hand iar criminalii fac parte din "elita" ramine doar optiunea de a te ruga sa nu-ti iasa in cale un astfel de handicapat.

      Ștergere
  2. Un gunoi. As vrea sa le vad familiile crapate la toti cei ce-l pupa in cur pe porcul acesta. Scuzati,maimuta.Mergem pe principiul ca noua n-are cum sa ni se intample.Ce generosi suntem daca nu e vorba de noi!
    De exemplu eu,cred c-as face moarte de om daca cineva ar da cu masina peste Anuta mea,cititoarea blogului.Cu aceasta ocazie tin s-o salut si sa-i dedic o erectie.Stiu ca ma doreste iar atunci cind are o partida de frecatei imi sopteste numele in gind.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Terente,mai baiete, dar tie chiar nu ti-e rusine sa te tot iei de fata mea?Sa stii ca daca pun mina pe tine chiar am sa-ti rup urechile,derbedeule.Ba ca o ai tare, ba o ai de 20 si cu virgule,dar pun pariu ca ai puta de 3 centimetri,sau poate chiar 3 milimetri

      Ștergere
  3. Ceea ce ma irita foarte tare la Huidu este nesimtirea cu care se "vrea" inapoi la radio, pe micul ecran, in viata publica. Pare ca s-a iertat foarte repede pe sine. Spun ce se vede din afara, nu am cum sa stiu ce este in sufletul omului. L-am auzit maimutarindu-se in direct la radio, "intamplator" il mai vedem ranjind si la cronica, colegii de breasla l-au aplaudat ca pe un erou la nu stiu ce gala. As fi vrut sa aiba decenta si sa dispara definitiv din show bizz. Macar atat. Pe de alta parte, ceva imi spune ca nu mai este intreg la minte ...

    RăspundețiȘtergere
  4. ei oricum tin cu tine, daca le mai dai spaga te-ai/au scos; stiu ca cineva prins cu o neregula la procesul verbal s-a dovedit a fi analfabet dar nu s-au luat masurile de rigoare ci doar o mica atentionare; durere!

    RăspundețiȘtergere