vineri, 19 iulie 2013

Tabloul

Autor: tashu
Ah, cit am asteptat momentul sa scot artistul din mine! Iata ce drum dificil am de strabatut cu masina atunci cind ma reintorc la cuib! Ce atent trebuie sa fiu sa nu dau peste muntii de flori! Doamne, cum mi-ai indeplinit rugamintea de a-mi da o tona de flori! Oare se potrivesc impreuna? Chiar sint ingrijorat!

9 comentarii:

  1. Te felicit si te invidiez.E ireal de frumos.Anuto,am si eu niste rasaduri de ceapa si cartofi.Ce zici,ne pozam impreuna cu Volswagen-ul meu TDI, din 2009,cand merg la tara?Iar seara mergem la discoteca de la caminul cultural.Vad ca nu mai spui nimic...cine stie prin ce maciuci zaci infipta.Sper ca n-ai murit!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ma pricep la masini, o fi de viteza, da' e rosie si-i sta bine intre flori si mi-am adus aminte de piesa asta, o ador

    http://www.youtube.com/watch?v=8GECOc5y1EI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jazz-ul imi evoca anii retro, gangsteri americani, prohibitie la chileala, impuscaturi, tot tacimul.

      Ștergere
  3. am aproape 4 ani de cand n-am mai prins o zi de concediu , iar fotografia asta nu face decat sa imi aminteasca asta, atata liniste si seninatate inspira florile tale, pare un colt de rai unde doar pasarelele canta si e mereu soare si frumos...si eu vreau acolo, fara tehnologie, fara telefon, internet , ce mai tura vura, te invidiez:)

    RăspundețiȘtergere
  4. "Pare" un colt de rai? :) Chiar este...pentru mine.Si am sute de albine si bondari care confirma asta. Ma gindesc sa le iau chirie ca-mi folosesc florile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tashule, chiar daca altii te injura, eu insa te apreciez pt.spontaneitate si umor, calitati pe care nu poti sa le ai, daca nu esti inteligent.Cat despre coltul tau de rai, cat sa-ti dau ca sa mi-l vinzi mie cu masina cu tot ??????????? Glumeam evident ! Te salut si astept noi postari pt. noi, pt.pulime !!!

      Ștergere
    2. Te salut si eu! As prefera, te rog, sa-ti alegi un nume, pseudonim, ceva, cu care sa semnezi, ca sa stiu cu cine am placerea unui dialog :)

      Ștergere
  5. Intru si nu apare nimic nou. Asteptam noi postari!!!!!!! Ne-ai uitat sau esti doar in vacanta?? Salutari si pupici!

    RăspundețiȘtergere