miercuri, 5 februarie 2014

My name is Penal, Codul Penal

Autor: tashu
M-au modificat baietii destepti. Sint un cod smecher, de-a dreptul penal. Parlamentarii, parintii mei, se simteau haituiti. Incepea sa se umfle orezul in judecatori, mai ales in cei de la Curtea Suprema de Justitie. Se credeau Zorro, haiduci. Gata cu pirnaia pentru tatucii mei. Nu mai pot fi interceptati de catre procurori. Vii frumos, anunti ca vrei sa-mi asculti telefonul, pentru ca ma crezi corupt. Ca sa stiu si eu cum sa ma pregatesc si ce sa vorbesc la telefon.
De acum ne putem slobozi pe judecatori. S-a dus atacul la persoana. Putem sa-i balacarim si sa-i exterminam mediatic. Mai ales la Haznalele Varanului securist comunist. Merge, taticule, ca mamaliga e moale si proasta. Citi stiu sau le pasa de justitie? In afara de adunarile pentru fasole cu cirnati, pupat de moaste si festivaluri de bere, vezi sa iasa din casa pentru altceva? Pentru un crez? Ce-i ala? Umple matul? Uite la tantalaii aia de ucrainieni! Auzi, lupta pentru o cauza. Nu mai bine de noi? Mamalitchi, go home!
M-au mai rasfatat cu o modificare. Ma simt ca o pitipoanca dupa operatii si implanturi. Sint mai intelegator cu pedofilii. De ce sa fie persecutati? Ca iubesc inocenta? Ca vor fetite pure, virgine, care sa le reaminteasca de copilarie? Vrem fetite, nu "fetite". Vrem infuzie de singe proaspat, nu de singe cu cruci in el. Parinti, nu fiti bulangii, puneti-va copiii la share! Doamna ingrijitoare, o vreau pe coca aia mica, cu suzeta roz. Numai s-o ling putin. Cum? Are pampersul plin? Nu conteaza, am balele la mine, si-o limba de saint bernard. Cotoroanta mea varicoasa, la fel, se caca pe ea, dar nu e acelasi lucru. Medicii mi-au recomandat savarina proaspata, face bine la prostata. Hai, tata egoist, c-o s-o invat si abecedarul, intre doua supturi. Ah, cum mi se bulbuca ochii, de crapa si melcii de gelozie, atunci cind simt buzite rosii, cu gust de laptic, cum sug din izvorul tamaduirii!
Ce spui? Ca ai doar un baietel de 8 ani? Fie, merge si ala, la cur nu se simte nici o diferenta. E la fel de strimt, si-o sa-l strig Mariana. Mirosul meu de hoit in putrefactie poate fi combatut numai cu parfum de copil. Gura coclita si lasata vrea sa suga limba de putulica. Pielea patata, brinzita si ridata se intinde mai bine pe trupuri pufoase de copile. Hai, micuta mea creata, sa te invat tabla inmultirii!
Lasati copiii sa vina la mine! Educatorul mi se spunea cind eram mic. Pedofili de pretutindeni, uniti-va, dar numai cu cei mici si foarte mici. Fara teama, pedepsele sint blinde. Iesim la munca, mai scriem o lucrare stiintifico-fantastica (precum adrian nastase), ne comportam frumos, si-n doi ani-maxim-sintem iar afara. Nu va fie teama! Nu ne mai crapa nimeni! Dimpotriva, se omoara tot parintii. Sa ne amintim cu bucurie de cazul Larisei, de 8 anisori, din Iasi,violata si ucisa de un confrate de-al nostru. Tatal fetei n-a apreciat gestul si s-a sinucis. Tovarasul nostru, un adolescent neinteles de societate, a ambalat-o intr-o cutie de carton si-a depozitat-o in tomberonul de gunoi. Asa-i place lui sa faca surprize. Iata, acum iese din inchisoare si merge sa se reeduce putin.
Ah, ce iubesc drama, este a celor ce si-o permit. S-a mai sinucis un prost, ce fusese acuzat c-ar fi violat-o si ucis-o pe Larisa. Bilant, trei morti, trei familii nenorocite, mama Larisei distrusa definitiv.
Dar e liniste. Se ridica noua armata de pedofili, violatori si criminali. Va fi mai rea ca invazia lacustelor in Egipt. Mamaligi, stati linistite la locurile voastre! Urmeaza Cacatos show. Sa vedeti daca parasutele au sau nu au chiloti. Gospodine, facaletul la dodoasca, e reluare la "Narcisa-iubiri nelegiuite"! Dupa care urmeaza "Mireasa pentru fiul meu" si "Nora pentru mama".
In timpul asta, maidanezii va halesc plozii, pentru ca erau rai si posedati (astea-s din invataturile unui homosexual, fost prezentator TV).
In timpul asta, fetitele si baieteii vostri ofera desfatare tuturor cufuritilor. Resemnarea este virtutea voastra! A fost unul, Drasius Keyds il chema. Dar nu era roman, ci lituanian. Cu singe in pula. Saminta de luptator. A pus mina pe Kalashnikov si i-a executat pe doi dintre violatorii fetitei lui de 5 ani. Mda, si la ce i-a folosit? Pina la urma pedofilii l-au crapat. Iar fetita e reintrodusa in circuit.
Sa mori pentru o cauza, pentru un crez, pentru un principiu?  Dar viata voastra de cacat e mult mai pretioasa. In curind va veti duce copilele si femeile la viol, doar ca sa supravietuiti propriei lasitati.
Baligi uscate cu nume de barbati. Costele, aseaza-ti tirtanul si bardahanul plin de rahat in fotoliu, da drumul la TV si urmareste un film porno cu fiica-ta si nevasta-ta. La pachet. Cine stie, poate-ti mai tresare si tie rima in chilotii aia pishati.
Penal, penal,dar pina si pentru mine, Cod fiind, a fost prea mult. Catalin Constantin Fotea, violator si criminal (din Iasi, desigur), a mierlit o tinerica de 80 de primaveri, in timp ce-o ardea la rozeta.
Smecher adevarat, scapa si violeaza o GRAVIDA in luna a sasea (sarcina gemelara), de fata cu cei doi copii ai victimei. Nefericita naste prematur si ramine marcata pe viata, desigur.
Dar de ce sa iesiti in strada? Mai faceti putina spuma la bot daca moare un pisic sau un catel maidanez. Va dati sensibili, urla internetul de revolta. In timpul asta, demonii sint sloboziti intre voi.
Mamaligi, aparati-va copiii si femeile!
In timpul asta, judetul Iasi e pe locul 1 la numarul de violuri. Judetul Iasi e pe locul 1 la numarul fetelor cu virsta pina-n 15 ani ce devin mame. Statisticile spun asta, nu eu. Mai nou, pentru turistele straine, cu singe in uter, se organizeaza excursii in Iasi. Sa vada daca se aleg cu-n viol. Apocalipsa e aproape; nici macar violatorii nu mai sint ce erau strabunii rusilor. Cu cariciul uscat de la atita bautura, violeaza doar cu limba.
Nu e buna tortura. Nu e buna pedeapsa cu moartea. Sint dement, nu-i asa?
Moldovean ce si-a alungat baietelul de 8 ani. A fost gasit MORT DE BEAT, inghetat, intr-o ripa.Repet, MORT.
 Priviti cu atentie aceste specimene! Pentru ce credeti c-ar lupta astia, in afara de bautura?
Bubu amintindu-si de unde a iesit.
Bubu schimbind pampersul la nepotica
Bubu, dai pensia?
Bubu, ma gidili!
A murit bubu.
Il sug pe bubu imbalsamat
Eu cu unchiul.
Bubu, imi repari bicicleta?
Violatorul si ucigasul Larisei, fetita de 8 ani. Se pregateste pentru urmatoarele prospaturi.
Mai tare ca moartea. Filmul meu preferat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu