miercuri, 25 iulie 2012

Curva

Autor: tashu
Aia politica. Corneliu Zelea Codreanu, Capitanul, spunea ca politicienii sint cancerul unei natiuni.
Popoarele trebuie conduse de elite, nu de politruci, iar elitele se formeaza din oamenii cei mai valorosi, elitele se perpetueaza.
Un conducator adevarat e cu dragoste de Dumnezeu, de oameni. Are onoare. E incoruptibil.
Uita-te in jurul tau, si numeste-mi repede un politician care sa aiba macar una din calitatile enumerate mai sus.
Desigur, sunt cu dragoste de familiile lor si de ei insisi.
Ce credibilitate ai tu, politician de meserie, care nu ai dat 1 leu pentru intretinerea copilului pe care l-ai abandonat? Oo, da, telurile tale sint mult mai nobile, vrei binele tarii tale, e mai presus de interesele personale. Fata aia adorabila si extrem de inteligenta poate sa creasca si fara suportul tau financiar, nu-i asa, dom' senator PSD? Destul a fost efortul sa dai din cur si sa contribui cu materialul genetic. Si acum vrei sa ai grija de natie? Impresionant spectacol. Pacat ca va cunosc.
Biroul meu in aer liber, locul unde articolele vin pe lume
Ar trebui reinfiintata Garda de Fier. Ce vrei sa te faci cind vei fi mare? Pulitician, sa reprezint interesele mele si ale partidului. Dar ce e partidul? O adunatura de lichele. Citeva trupe de comando, si executati impreuna cu toate progeniturile lor. Asa cum femeia de serviciu spala cu mopul pe dusumea, asa as curata cu un kalasnikov toata ura, veninul si egoismul care va paraziteaza sufletele. 
Va mistuie crezul national? Nici macar cel de partid. Curve care migrati de la o adunatura la alta, in functie de interese si de cine plateste mai mult. Bieti pigmei, bolnavi de putere, cu sexul la fel de rinced precum va e si sufletul. Lipsiti de viziune si scrupule. Grijulii doar cu propria imagine.
Ah, cum ne priviti, ca niste parinti grijulii, de pe afisele electorale, cu privirea pierduta in zare, cautind viitorul nostru luminos!
Privire mioapa si ratacita, cautind invataturile lu'  nea Goe Basarab, dar gasind numai binecuvintarile lu' adrian nastase.
aducind boborului negul din barba si cosul plin cu puroi, sa hraneasca supusii.
Cum va supuneti vointei poporului, devenind milionari, ca poporul sa nu devina imbuibat!
Cum va futeti in cur si sugeti pula la fiecare 4 ani, oferind putina piine si mult circ, pentru a va binecuvinta cu stampula mea!
Panglicari stupizi si absurzi, forfecari, mari taietori de frunze la caini si panglici inaugurale a 2-3 km de autostrada, construita in 10 ani, si aia cu un singur sens.
Cum emiteti cuvintari si promisiuni, ca sa aiba poporul hrana spirituala!
Bieti pacalici, cu rinjete si danturi false, juisind in uralele analfabetilor si profanilor; insetati nu numai de bani, ci si de titluri si glorie.
Alo, facem repede o comisie, un loc in manualele de istorie pentru dom' senator cretin-democrat, cum c-a facut, a dres si-a suferit, cit l-a durut in cur pentru tarisoara lui nerecunoscatoare.
Ce mai vrea ingratul asta pentru rahatul lui de vot? Inca un discurs plin de patriotism, alte noi promisiuni?
Nu s-a saturat de cele vechi?
Daca  eu, senatorul melcilor, trag muie tarii mele, asta se cheama ca fac dragoste cu ea?
Degetele profetice, aratind incotro trebuie s-o ia inamicii lui: la cer.
Mai faceti-mi zece mii de poze! Se vede in cadru si "Administratia prezidentiala"?
Vreau numai 20 000 de tablouri cu imaginea asta, sa-mi pun in casa si sa dau cadouri  la colegii de partid.
Ah, ce mult ma iubesc si ce fata de presedinte am!
"Poporul nu se conduce după voința lui: democrația. Nici după voința unei persoane: dictatura. Ci după legi. Nu e vorba de legile făcute de oameni. Sunt norme, legi naturale de viață și norme, legi naturale de moarte. Legile vieții și legile morții. O națiune merge la viață sau la moarte după cum respectă pe una sau pe alta din aceste legi."--- Corneliu Zelea Codreanu
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Cea dintâi problemă care ni se punea era aceasta: cine trebuie să răspundă mai întâi? Cine sunt mai vinovați pentru starea de nenorocire în care se zbate țara: românii sau jidanii? Am căzut unanim de acord, că cei dintâi și mai mari vinovați sunt românii ticăloși, care pentru arginții iudei și-au trădat neamul. Jidanii ne sunt dușmani și în această calitate ne urăsc, ne otrăvesc, ne extermină. Conducătorii români care se așază pe aceeași linie cu ei, sunt mai mult decât dușmani: sunt trădători. Pedeapsa cea dintâi și cea mai cruntă se cuvine în primul rând trădătorului și în al doilea rând dușmanului. DACA AS AVEA UN SINGUR GLONT,IAR IN FATA MEA UN DUSMAN SI UN TRADATOR, GLONTUL L-AS TRIMITE IN TRADATOR." --  Corneliu Zelea Codreanu

2 comentarii:

  1. daca le mai vad fetele multi o iau razna...

    RăspundețiȘtergere
  2. comentariul trebuia pus aici nu mai sus, la articolul anterior; deci repet - niste politicieni spoliatori si patrioti de spoiala.. cum zicea si Plesu cu privire la referendum - Basescu este un berebec, ponta si crin - doua gaste.

    RăspundețiȘtergere