vineri, 27 decembrie 2013

Majestatea sa, limbricul- partea I

Autor: tashu
Mesajul lu' mihail, ciine de circ, de sigmaringen, de coclentzolern, cu ocazia Craciunului si Anului Nou, comasate, 2 in 1, ca detergentul. Nu in lectura majestatii pulii, pentru ca limba romana e atit de obositoare incit l-a lasat bilbiit:
   "Dragi tovarasi si pretini!"....... iar am incurcat mesajele, asta a fost mesajul de Craciun a lui Ceausescu, inainte de a fi impuscat de catre tovarasul crestin Iliescu.
   "Romani, cu ocazia bradului impodobit, vreau sa va fac marturisiri complete!Am fost un neam de traista. Strabunul meu, oplosit pe aceste meleaguri, a venit doar cu o valiza, in care avea vo' 3 perechi de chiloti, regali, desigur, blazonul familiei, si doua sosete, ambele pentru piciorul sting, pentru ca era cam stingaci.
Ospitalitatea si harnicia voastra l-au ajutat sa se capatuiasca. Voi si copilasii vostri ati suferit de foame, sa avem castele, domenii intinse cu paduri, lacuri, palate. Ati umblat desculti si rupti in cur, sa putem asigura rente viagere la toate curvele pe care le-am calarit, si sa va putem onora prin receptiile si banchetele fastuoase.
Tatal meu a fost o haimana, cu un caracter infect, iar eu l-am mostenit. L-a durut in bascheti de voi, popor cica binecuvintat. Bulangiu cordit, mi-a lasat doar 25% din avere, restul de 75% reprezentindu-l fratii mei bastarzi, facuti cu diferite parasute. De asta, atunci cind a crapat, nu m-am dus sa-i vad hoitul, minca-l-ar viermii. Copil fiind, paduri cutreieram, cu calul sau cu masina. Eram poreclit Urechila si Bilbiitul. De cite ori incercam sa recit poezia "Catelus cu parul cret", asistentza se scapa pe ea cind incepeam: "Ca ca ca catelus..." Matusa mea, regina Melania de Sulania, ma alinta spunindu-mi "Clapaugul de Mentosania" ce se da cu sania. Copil fiind, am primit o educatie aleasa. Mi-au placut masinile si femeile.
Am fost soferul numarul unu al tarii. Goneam cu 120 km/h, la volanul masinilor mele, insotit de putori fomiste, pe soseaua spre Peles.
Copil tembel, fatza de retardat, corp de homosexual pufos.
Vedeti in poza ce fatza de prost aveam de mic? Ce burta de malai crapat! Mi-a placut sa ma joc cu masinute. Iar la lada de nisip ma jucam de-a razboiul, cu soldatei de plastic. Asa mi-am intarit musculatura lipsa, ca sa pot purta uniforme militare frumoase, pline de decoratii. Cel mai mult mi-a placut decoratia lu' "Peste", in grad de mare "Panglicar". Ascultati ce va spun! Chiar daca esti ultimul lindic atrofiat de pe planeta, fa rost de o uniforma frumoasa, plina de zorzonele, tinichele si sforicele aurite, ca sa ai femeile la picioare.Imaginea e totul. Uitati aici ce fatza de rege viril mi-am tras:
Eu, impreuna cu o alta corveta. Se citeste patriotismul si ingrijorarea pe muianul meu?
Am dat de "padure" si m-am ratacit. La doar 17 ani, am inceput sa "trag la rame". Yvonica a avut privilegiul sa rupa ata de pe preputul meu regal. Taticul a sesizat ca o luasem razna, si m-a despartit de panarama.
Pe 24 iulie 1939, Yvonica m-a "vindut" pentru 2 milioane de lei (cam 133 de salarii de parlamentar roman, la nivelul anului 1939), bani primiti ca sa ma paraseasca. Bani platiti de catre voi, poporul meu bun. Sa va dau un pic de recunostinta si sa continuam.
A urmat o pasiune nebuna pentru Irina (Lulu) Malaxa. Mult am mai iubit-o. I-am cintat la pian, haimanalei, ultimul hit "L'amour, toujour"...Doar ca regina, mamica mea, n-a suportat-o si a trebuit sa-i fac viteza. Din ratiuni de stat, pentru poporul meu. Aveam nevoie de o pizda prin care sa circule singe albastru.
In timp ce Alexandru cel Mare, la virsta de 16 ani, lupta la asediul de la Perinth, alaturi de tatal sau, eu luptam la asediul iubirii, bifind o noua cucerire. In fatza cuculetului meu regal a capitulat Nerissa Bowes Lyon.
Slobozirea mea regala a rodit, iar in noiembrie 1939, in manastirea Sinaia, s-a nascut primul meu dobitoc regal, pe nume Dieter Stanzeleit. I-am pus nume romanesc, in cinstea poporului meu.
Razboinicul din mine si-a continuat pregatirea militara cu alte "inamice". Conditia fizica mi-am intretinut-o cu flotari pe Mariella Lotti, o actrita italiana, ce-mi recita poezii de Mussolini, in limba latina, atunci cind ma slobozeam.
Credeati c-am obosit? In acelasi spirit spartan, moral, crestin, patriotic, am mai bifat o victorie asupra grecilor, prin reprezentanta lor, Dolly Chrissolegos, sau Dodo, cum o alintam eu. O grecoaica roscata, cu ocheane verzi. Ea a si fost cea care, la 23 august mi-a dat semnalul: "Porneste, mihaita", in urma caruia l-am tradat si arestat pe maresalul Antonescu, ce venise in vizita la palat, la chemarea mea. Inconjurat de curve, am invatat sa devin un tradator. Cel mai bun.
Apropo, stiati cum am devenit bilbiit? Mottorola noastra, a casei regale, era "Nihil sine Deo"; bine, nu avea nici o legatura cu faptele noastre, modul nostru de viata. Eu, ma stiti, sint posedat de diavol. De cite ori trebuia sa rostesc "Nihil sine Deo" sau "Asa sa ne ajute Dumnezeu", ma zvircoleam epileptic si faceam bulbuci la gura. Din acest motiv, inainte de fiecare discurs, eram exorcizat, ma bateau popii cu biblia aurita si faceam baie in aghiasma.
Popor,hai c-am obosit de la atita povestit si aduceri aminte. Ca zbuciumata tinerete am mai avut! Voi reveni!

2 comentarii:

  1. La multi ani!
    Iti doresc un an nou cat mai frumos...flori cat mai frumoase si totul in jurul tau sa iti daruiasca doar fericire.

    RăspundețiȘtergere