miercuri, 4 martie 2015

Ramas bun, "inger" drag!

Autor: tashu
 A mai crapat o pocnitoare. Avea doar 16 anisori. Cam asta-i media de virsta la tinerele curvistine.
A fost ucisa de fostul ei iubit. Abia le apar floci la pizda si ele au deja fosti iubiti, au deja avorturi la activ, boli venerice. Sau nasc la 15 ani. Am mai scris despre marea nenorocire a acestei natii. Depravarea si degradarea morala a femeilor ei.
Azi o ingroapa pe "fetita asta inocenta". Ce spume la bot face multimea! Ce blesteme inunda netul: "Sa arzi, sa mori in chinuri", "sa dea dumnezeu sa putrezesti in iad", sa fie crapati ma-ta si tac-tu".
Dedicatii de la crestin-ortodocsi pentru ratacitul de 16 ani, ce n-a indurat sa-si vada putoarea in bratele altuia.
Iesiti de la biserica si intrati in crisme unde beti pina vomati, apoi va luati gitul cu topoarele (cei de la tara), sau cu sabiile (cei de la oras, care se cred samurai).
Iesiti de la biserica si mergeti in club, sa va drogati sau sa sugeti pula prin veceuri.
Iesiti de la biserica si mergeti sa va calariti prin boscheti.
Iesiti de la biserica si mergeti la spital sa va scoateti amigdalele. Nu c-ati avea amigdalita, dar va incurca la deepthroat, si iar va paraseste iubitul, pentru alta mai capabila.
Iesiti de la biserica si ramineti bortoase la 14 ani. Cu duhul sfint, desigur.
Iesiti de la biserica si mergeti sa avortati (din nou), sau stati la rind la dermatolog, sa va vindece de blenoragie, chlamidia, gonoree, sau paduchi lati.
Iesiti de la biserica si mergeti la tribunal pentru urmatorul divort.
Iesiti de la biserica si va grabiti catre casa, unde va asteapta urmatorul client cu pula sculata si bonul de masa pregatit.
Putori ce nu-s in stare sa-si gateasca un ceai, dar stapinesc la perfectie tehnica suptului.
Nu stiu tabla inmultirii, sint analfabeti de put, dar au diplome in arta futaiului. Te invata ca nu existi daca nu ai orgasm, si esti o ratata sau ciudata daca ai himen.
Mame moderne ce, grijulii, isi obliga copilele sa se calareasca la ele in camera, ca sa le stie in siguranta. Mame severe ce verifica sa fie mereu prezervative si servetele umede in gentuta fetitei.
Mame iubitoare ce le sfatuiesc sa nu inghita sperma, e usor acida si poti face gastrita.
Parinti ce sint un adevarat blestem, ce-si ucid copiii prin prostia, nepasarea si propria lor lipsa de credinta.
O tara plina de ingeri nevinovati si credinciosi. Si cu toate astea se moare. Mult si infiorator, apocaliptic. Avea doar 16 ani biata "copila", cind a simtit colierul de plastic in jurul gitului cum se stringe. Asta intr-un parc din Iasi. Guitati furiosi: "unde erau patrulele de politisti, de jandarmi?"
Gata, am gasit problema. Am gasit si solutia. Sa punem un politist la curul fiecarei parasute, s-o pazeasca in timp ce-i fututa de toti veneticii. Sa-i tina borcanul, sa nu ejaculeze baiatul pe parchet, ca-i de stejar, si-l pateaza.
Iata turmele noastre de ingerasi neprihaniti, dar care crapa urit si repede.
Fetite cuminti ce, la 14 ani, fug de acasa, deoarece taticul cel rau si sever iar face scandal ca prietenul fetei s-a ras la pula cu ultima lui lama Gillette. Si doar facuse asta ca sa nu-i mai intre parul in nas fetei, in timp ce-si punea mustata cu trompa, pentru poza pe feismuc. Denumita sugestiv "Elefantelul Jumbo".
Acum, parintele credincios si iubitor se pregateste de inmormintare. I-a luat fetei loc bun, central, sa nu se simta singura. Si ce rochie de mireasa, frumoasa, i-a cumparat. Cu voal de dantela din aripi de libelula, sa fie lumea impresionata, iar colegele sa moara de invidie, colo'sa, linga sicriu. Am uitat sa va spun; copirseul e din lemn de nuc, in culoare roz, ca doar era domnisoara.
Nevasta, am uitat ceva? Ah, da, o postare emotionanta pe acelasi feismuc, sa iau multe like-uri.
Merge: " Nu te vom uita niciodata, minunea noastra"? Naah, e banal continutul, stiu manelisti care scriu mai bine. Voi posta: "Doamne, da-ne inapoi ingerul nostru drag". Da, asa merge, scot lacrimi multe cu asta. Si sa nu uit de pozele linga sicriu, cu degetele in V, sa vada lumea ca durerea nu m-a doborit, doar m-a intarit. Mai am o fata, pe asta am s-o leg in lanturi, ca s-o feresc de maciuci. Macar pina implineste 16 ani.
Realizati monstruozitatea? Copilul ti-e rece, iar tu te dai compozitor pe retea de socializare, sa-ti impartaseasca fanii durerea. Pregateste aparatul foto: ochii sint plinsi, si rosii neaparat, barba crescuta, camasa neagra, c-asa e traditia noastra cre(s)tina. Au iesit lacrimile in poza? Nu? Stai sa vezi ce omor iti iei si tu, dar sa treaca inmormintarea.
Continuam sa ne scufundam, sa ne ingropam copiii, iar odata cu ei si imbecilitatea noastra . Continuam sa traim conform legilor noastre strimbe. Lipsiti de credinta, de esenta divina, intunericul si moartea ne vor insoti in eternitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu