luni, 30 ianuarie 2012

Cruela

Autor: marlboro
Prefata: Doamnelor si domnilor, Marlboro "loveste" din nou, dur si acid. Talentul incepe sa-l copleseasca,
speram sa iasa invingator... talentul.
Incepe sa aiba probleme cu nevasta (a lui, nu a mea). Ea o vrea, el striga tinindu-se disperat cu mainile de
calculator: Lasa-ma, ma penetreaza Creatia! tu mai poti astepta, fii intelegatoare! tashu e nemilos
tashu
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Creată din esenţa pură a duritaţii la interior , indiferentă si rece , calculată şi făcându-şi planuri cu ajutorul minţii tăioase ca un brici – stă la pândă în orice ocazie disponibilă pentru a  pune mâna pe un bărbat care să corespundă pretenţiilor ei de stăpână absolută . De regulă , o vedem în societate - la diverse ocazii - stând singură şi fumând o tigară cu ajutorul unui ţigaret lung fabricat din chihlimbar galben . E bine îmbrăcată , e sexi din cap pâna-n picioare , e - EA - femeia  care te înnebuneşte când o vezi de la prima privire – e cea care , când se uită la tine te radiografiază , citind în acelaşi timp cu ce ţoale eşti îmbrăcat , cu ce maşină ai venit si cât ai în contul de la bancă . Are – cum altfel ? – picioare lungi , pe tocuri înalte care îi cambrează posteriorul în timp ce îşi umezeşte discret buzele cu limba .
Iata adevaratul stapan al planetei, putzica
E tipa care îţi întinde mâna să i-o săruţi în timp ce cu cealaltă lasă sa-i cadă batista să vadă dacă eşti fraierul potrivit scopurilor ei . Dar să nu crezi - amărâtule ce eşti – o iotă din toate astea . Nuuuu , pe ea n-o interesează bărbăţia ta sau cât eşti de potent . Toate lucrurile astea şi le poate oferi şi singură . De tine are nevoie pentru altceva , pentru – hai sa-ţi spun adevărul să nu mai fierbi în suc propriu – pentru  a-şi satisface nevoile perverse şi fetişurile legate de dominare , de căluş în gură , de costume din latex sau piele . De tine are nevoie – tu un amărât de functionar la bancă , sau şef în vreun birouaş la Finanţe sau în administraţia publică . De tine – pervers ca şi ea – stăpânit de nevoia de a fi dominat pentru a-ţi lua energia să-i fuţi mai tare pe amărâţii ăia de la birou , să le arăţi tu cine-i adevăratul şef in instituţia aia nenorocită in care îţi iroseşti talentul şi valoarea . Te-a mirosit din prima ( deh – anii de experienţă îşi spun cuvântul ) că eşti un pervers ascuns după felul în care te uiţi la ea , după felul în care ai aranjată cravata şi îţi curge transpiraţia  pe tâmple , sau după felul în care ţi se zbate o venă pe fruntea ta cu început de chelie . Are nevoie de tine pentru a te lega în dormitor , sau mai bine într-o pivniţă special amenajată – unde poate să te umilească după tot tacâmul din filmele porno pe care le-ai vazut pe internet . Acolo – te poate biciui după pofta inimii , acolo se poate pişa pe tine ( cu jet ) , acolo îşi satisface nevoia acută de precum moţul de curcan gros de-un deget si avid după supt de parcă s-ar termina lumea mâine .
Şi tu – amărâtule – eşti fericit să-i îndeplineşti orice dorinţă , eşti fericit că poţi să-i dai o limbă-n pizdă , eşti fericit când simţi pişatul ei atât de dulce scurgându-se pe tine , pe buzele tale ,
înghiţind nesătul şi fericit pâna la ultimul strop.
O , da ! În sfârşit ai scăpat de nevasta-ta aia puturoasă lu’ care dacă vrei să-i bagi un deget în cur , urlă ca dementa că eşti un nesimţit şi un porc ordinar , şi ca dacă se mai repetă , pleacă la măsa cu tot cu mercedesul din 2007 achizitionat în rate sau la second-hand si cu copiii după ea – nu cumva să crească lângă un asemenea animal pervers şi nenorocit . Sau mai bine te ameninţă direct cu divorţul – din aceleaşi motive – amenintându-te că dă pe internet filmul pe care l-a facut ăla micu’ , când erai atât de beat încât te-ai pişat pe tine şi ai căzut de pe scaun trăgând după tine faţa de masă cu tot cu potoalele simandicoase ( sau mai degrabă greţoase ) puse pe ea – musafirii rămânând paf si fără replică tirându-se în viteză pe la casele lor  ( până a doua zi când au înroşit telefoanele să te afle tot cartierul sau oraşul ce nenorocit eşti ) . Nu mai vorbim de faptul că n-ai reuşit să-i dai o muie în viaţa ta – din aceleaşi motive enumerate mai sus . Aşa că – ţi-a pus dumnezeu mâna-n cap – ai cunoscut-o pe Cruela  si ai şansa să mori fericit . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu