marți, 14 februarie 2012

Pepita

Autor: tashu
Pepita, micul gigant. Zilele astea a inflorit puiul meu pentru prima oara.
Mare fericire a adus in sufletul meu. Stau in sera, vorbesc cu el, il alint, il pup. L-am inebunit de cap.
E un trandafir miniatura, marca Kordes&sons (germani, fac treaba de calitate). Are doar 50 de cm inaltime.
Poate fi tinut si in ghiveci, pentru cei care stati in apartament. Doar ca are nevoie de soare si aer.
Te costa cam 20 de euro. Ofer aceste detalii in ideea ca il doreste cineva.
Miss Pepita, boarfa mea miniona
Intreaga planta
Desi nu e parfumat, e adorabil, parca e bibelou. Ma gindesc daca a inflorit el asa in perioada asta, la vara rupe tot cu greutatea florilor. E remontant, adica infloreste de mai multe ori in timpul anului.E o minune de care nu ma mai satur. Stau dupa curuletul lui si-l sufoc.
Va las, plec iar la el. Cred ca blogul va avea alt profil. Voi posta mai mult articole cu si despre flori.
Va fi un jurnal online cu evolutia speciilor de trandafiri si dalii.
Pitipoanca mea roz. Shhh, sa nu cumva sa ma spuneti la nevasta, ca-mi face  scandal. e geloasa

31 de comentarii:

  1. Am înţeles-o pe-asta cu florile mai demult - toată stima - dar e bine doar de tine frăţicule , nu şi de noi "fideii şi fidelele" de aici .
    Dacă nu te fute creaţia până la orgasm ( adică un articol - ceva acolo ) lasă-ne pe noi ăştia - muritorii de rând - să ne dăm în stambă pe-aici . Ne ocupăm noi de blog până îţi mai revii tu din "împerecherea" florilor ::))) Tu îţi vezi de treabă-n continuare , iar noi zumzăim pe-aci ca de obicei . Îţi ia fix câteva miimi de secundă să intri , să vezi ce şi cum , să postezi "operele" şi să o iei la picior înapoi în seră . Dacă acum - în mijlocul iernii - ne dai aşa mult "ignore" ce dreaqu o să facem de când dă colţu' ierbii până la iarna următoare ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am spus ca nu ma mai ocup de blog. Doar ca-i voi schimba profilul in ce am scris in articol.
      Refuz sa mai scriu despre orice altceva. E prea multa durere si mizerie. Nu-mi face bine, risipa inutila de energie. Cei care doriti sa ma cititi in continuare, veti gasi aici doar un colt de liniste si frumusete. Pentru circ si mahala, apasati tasta 1 (tabloide). Pentru umor de buna calitate, apasati tasta 2 (bendeac).
      Aici veti gasi numai flori, atit.

      Ștergere
  2. Wtf man ? Îmi plac florile şi mie , aş fi în stare să stau ore în şir între ele dar las-o-n sărăcie de treabă ! Credeam că găsisem un loc în care să legăm un mini club al celor "contra" . A celor romantici . A celor normali . A celor care nu vor sâ-şi arate organele intime în public cu orice preţ . Un loc în care se creau legături frumoase ( măcar că erau doar virtuale ) , în care puteai să porţi o conversaţie decentă cu alţi participanţi la trafic . E un loc în care cei puţini şi normali se pot exprima .
    Repet : îmi plac florile mult de tot - dar n-aş putea discuta la nesfârşit despre ele . E singurul blog care mi-a plăcut cu adevărat vreodată . Sarea şi piperul , umorul aspru - muşcător , ironia fină sau tăioasă sunt lucruri greu de găsit adunate la un loc . Îţi înţeleg lehamitea şi mai ales durerea pentru lipsa de reacţie şi indiferenţa celor din jur . Ţi-am mai spus că e greu să digerezi ( mă refer la cititori ) atâta încrâncenare şi durere , e greu să comentezi la ceva ce te lasă fără replică . Există varianta de a ne lăsa pe noi să ne exprimăm - fiecare în stilul său - un fel de mic cerc de creaţie literară ( deşi , clar că nu ăsta a fost scopul blogului ) - ce ai de pierdut ? Poate va fi frumos şi amuzant . Poate va fi relaxant . În definitiv poate va fi instructiv şi îşi va atinge scopul primordial care este : "Blog de lupta impotriva mediocritatii. Orice prost poate şti, scopul este să înţelegi" . Între toate acestea era loc şi de flori şi de frumuseţea lor .
    În fine , îţi respect decizia şi îţi doresc toate cele bune în continuare .
    Salut .

    RăspundețiȘtergere
  3. BLA BLA cred ca esti dus cu sorcova...Sunt convins ca nu intereseaza pe nimeni florile tale :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu ai impresia ca mie chiar imi pasa daca pe un ilustru anonim il intereseaza florile mele?

      Ștergere
  4. mai ai putin tashule si o sa patesti ca in orice corporatie...creezi o firma de la zero, o ridici, te lupti pentru viitorul ei...si dupa 30 de ani de munca, intr-o zi, te da afara "the executive board" si iti ia afacerea :)))
    eu l-am mirosit demult pe marlboro :)))
    oricum e un mare castig sa scrii pe blog, chiar daca ai fi singurul tau cititor.
    Sau mai poti face altceva, daca nu ai timp sa scrii articole. Faci ca Gerry Springer: "i'm gonna put my suit today...and i'm gonna start some shit"...
    fa si tu ceva de genu "uite un cutit...faceti ceva cu el"...il pui acolo la mijloc si pe urma se taie lumea in nestire :)
    arunci pastila si pe urma se intretine blogul din inertie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vlade , tată ! de ce mă suspectezi de intenţii necurate ? Facem pe din două ::))) aştept idei şi mai ales soluţii !!!

      Ștergere
  5. pai bine coane lasi cititorii tocmai acu la greu cand sunt ambivalenti de ce sa fie dezgustati mai mult, de bucile bocului sau de sceleratii care au filmat si difuzat asta... e frumos ce faci? chiar crezi ca florilor tale le merge mai bine acolo unde esti decat in romania... gandeste-te cat cacat e in tara asta ca sub si suprastrat nutritiv... te pisi pe ea de olanda, dai lovitura daca te apuci de floricultura/legumicultura in ro. si sa nu te simti timorat ca te-am certat prea rau as dori sa balansez situatia si sa folosesc blogul tau prin a-mi trece coaiele prin coliva tuturor mortilor alora cu numere de bulgaria sau de romania gen MAF, SEX, XXX care desi n-au cauciucuri de iarna se ambitioneaza sa-ti taie calea. Ultima treaba e o frustrare personala recunosc, ca desi cocalarul a sarit la bataie cand m-a vazut a fugit muistul si eu am ramas nesatisfacut...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jeane tată , printre rânduri citesc că eşti 2/2 ( doi/pe/doi ) după cum scrii n-ai aspectul ăsta ..... Pari mai degrabă un tip cu cuvintele la el , chiar dacă uneori te mai uiţi în DEX ::))) ( no ofense ) nu văd un "vanDamme" în tine chit că te văd "bazat" din propriile tale descrieri .....Nu e uşor să colinzi lumea de-a lungul şi de-a latul .... Stimă !
      Cel mai tare lucru e când sugerezi fără să impui ... e cea mai mare manipulare a omului , să-l faci să creadă că el chiar şi-a dorit chestia aia......
      Tashule , nici o aluzie . persoanele de faţă sunt excluse întotdeauna .
      Aştept răspuns la ale mele , nu aştept eschive ( gen Bute ) sau "iexplicaţii a lu' leana lu' pârţag" .
      sper că merit atâta pierdere de vreme ::)))
      Salut !

      Ștergere
  6. Nu le subestimati pe ele, florile.
    Pot simti, pot auzi, pot canta.
    Ascultati.

    http://www.youtube.com/watch?v=DhFC3AhLtag

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Naty , m-ai omorât cu linku tău ! eu nu cred în aşa ceva ! eu nu cred că există cineva care mai ascultă din astea în afară de mine . Jur că la cei 22 de ani ai tăi mă spărgeam în Joe Cocker sau Santana , în Madonna şi Queen !!!! Asta e ceva deosebit ptr o puştoaică !!! M-ai omorât direct :::)))) fără somaţie , fără foc în plan vertical .....
      Tashule ai fofilat-o pe după vişin , ai ocolit-o , i-ai dat târcoale dar pân'la urmă vei reveni la prima dragoste - scrisul - ăsta se naşte o dată cu omul nu după ce îţi cunoşti femeia . ......
      Dovadă stă postul meu , al lui Vlad , al lui Jean , al lui Natasha , şi etc .... ::::)))))
      N-ai nici-o şansă frate !!! Retragerea e ultima opţiune .................
      Aştept cu interes ...... :::))))
      Pun pariu că ăla e alex ???

      Ștergere
  7. Tashule, poti scrie si despre ciuperci , eu tot intru pe blog. Imi place stilul tau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amazoana, de mult timp nu ti-ai mai facut simtita prezenta :)
      nu scriu despre flori ca sa plecati. Doar ca vreau sa scriu despre ceva care-mi place foarte mult, si-mi face viata frumoasa.
      Vreau sa scriu despre lucruri frumoase.
      Natalia, multumesc pentru link. Ai gusturi. chiar existi?
      Daca ai nevoie de o oaza de liniste si frumusete, ramai alaturi de mine, cititorule!

      Ștergere
  8. Amazoano , Natalio , Alexandro , Noiembbrie , apelez în genunchi la mărinimia voastră !!! Nu-l lăsaţi pe Tashu să eşueze ! Trece probabil printr-un moment de cumpănă în care mult iubita lui nevastă nu-i mai dă pizdă !!! Restul e gargară ..... Când un BĂRBAT o dă din colţ în colţ , că-n sus - că-n jos c-o , fi c-o păţi , - lucrurile sunt clare !!! El nu primeşte pizdă !!! Şi se aruncă în diverse activităţi cum ar fi creşterea trandafirilor sau se face călugăr !!! Încă o dată - vă implor - nu lăsaţi un tânăr talent să se irosească !!!! Faceţi - vă rog - orice este necesar ! trimiteţi-i o poză cu o bucă , o labie ceva acolo să-l mai înveseliţi , un silicon ceva - orice - scoteţi-l din starea asta ( CARE ESTE ) :::))))) Please !!! Altfel mă voi vedea obligat să-mi creez propriul blog şi jur că deşi Tashu mi-a propus asta de câteva ori - nu am starea şi răbdarea necesară să o iau de la zero ..... Eu nu sunt un cultivator de flori ..... nu mă caracterizează răbdarea şi talentul de ai face pe alţii să ia atitudine !!!!!!!!!!!!!!
    Tashule , aştept răspuns ! - detaliat la toate întrebările de mai sus .... Mulţumesc "d-le" :::))) Tashu !!! Tineretul chiar are nevoie de tine !!! Dacă ai crezut că te zbaţi degeaba , Natalia ţi-a arătat că te înşeli .
    Mulţumesc Natalia , mulţumesc Vlade ,mulţumesc Jeane , mulţumesc tuturor !

    semnez : MARLBORO

    RăspundețiȘtergere
  9. TaaaaaaaaaaaaaaaaShuuuuuuleeeeeeeeeeeeeeee . taicăăăăăă , sfinţească-se numele tău , în numeeeeleeeeeee sfântului duh al pulii mele , AMIN ! iaaaaa-oooooo tati aşa cum e ea ::))) !!! Puuuurrrăăăăă şi neeevinnooooovaaatăăăă , suuuuubliiimăăă arătarea domnuuuuluuuuui , AMIN ! aici vă arăt "pogorârea" doamnei pre pământ . wtf !!
    Ardeleanco !!! ::))) respectele mele PRO-FUNDE !!! ::)))

    http://www.youtube.com/watch?v=R2aFGkE3YDs&feature=related --- vă rog NU RATAŢI !!! , E EPIC DESPRE INFLUENŢA COVÂRŞITOARE A FEMEII ASUPRA BĂRBATULUI !!!! mulţumesc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. marlboro permite-mi sa-ti fut o palma la modul figurat. oare cat ti-a luat sa gasesti panarama aia? o fi avand ea cur fain da' nu are stil...nu are finete, feminitate...nu are de nici unele.

      ia uite-aici tata meserie adevarata...arta la modul fin..

      asta ca sa nu ma laud ca "pizda mea" arata si mai bine :))))

      http://www.youtube.com/watch?v=8cwyLVW-hfk

      Ștergere
  10. da, ai surprins pro-funzimile femeii. Si apare una ca Natalia care trebuie sa fie ea exceptia sa "intareasca" regula. Natalia, treci inapoi in turma, te rog! Nu fa nota discordanta!
    Cit despre tine, Marlboro, aprecierile tale ma onoreaza. Las' ca poti citi atitea bloguri. Sint multi pe care-i chinuie talentul. Uite, divele care au bloguri abia te-asteapta.
    Promit ca daca-mi dansezi cum a facut-o aia din videoclip, voi scrie un articol in fiecare zi.
    S-ar putea sa ai dreptate. Cred ca voi mai scrie, dar numai cind voi avea chef.
    Despre nevasta, ce sa zic, mi-o tot da, saraca, in speranta sa mai citeasca si ea ceva. acum intelegi de ce spun c-o sa mai scriu? Ca s-o duc cu vorba si sa mi-o tot dea :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Am început deja să exersez ........

    RăspundețiȘtergere
  12. Vlade , Jeane , aştept aplauze şi mulţumiri pentru linkul de mai sus ! Fără mine aţi fi rămas în ceaţă .....
    Cu plăcere ::)))
    aici vă dau şi originalul
    http://www.youtube.com/watch?v=FVAGiB2VNM8
    aviz amatorilor !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci frate am venit nevasta-mea prin spatele meu si am mutat rapid pe un site porno ca sa-mi pastrez demnitatea...

      Ștergere
    2. marlboro tati...esti belea cu juvel al tau ma...mai ai un pic si ne dai sa vedem fata de la miezul noptii in reluare pe youtube.:)))

      Ștergere
  13. Melodia pe care am trimis-o este una foarte draga mie si de aceea, ma bucura tare mult faptul ca v-a placut.

    Dle Tashu, nu am de gand sa ma intorc in turma. Sac ! ( si daca as vrea sa fac asta, "suratele" mele nu m-ar primi cu lana care atinge pamantul, m-ar tunde fortat, asa ca prefer sa-mi pastrez averea).

    Marlboro, nu pot sa spun decat ca am ras copios cand, tare curioasa, am deschis linkul...durere mare ! :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Tot nu m-am invatat minte cu linkurile lui Marlboro ! :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Printre flori... http://www.youtube.com/watch?v=iNDrZPctw1E

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domne Natalio ! mă omori !!! Unde - fucker mother !! - ai stat ascunsă până acum ???
      Sper să nu fak ( :))) - ) o pasiune ptr tine !!! :::)))
      Sunt prea dus cu pluta ptr asta !!! Aş fi în stare să dezvolt .......
      Sorry..... Te voi iubi PLATONIC mereu .............. Tashule tată, mi se trage de la trandafirii pulii mele , eşti direct răspunzător ptr asta !!! Nevastă-mea e direct interesată de subiect aşa că o las baltă înainte de a îndrăzni măcar să visez .....
      Am alte priorităţi - una dintre ele fiind iubirea veşnică pe care i-o acord unicei şi inegalabilei mele soţii . Naty , avem ghinion :::))))

      Ștergere
    2. Sper că n-ai 100 de kile şi chiloţii precum îi descrie Vlad - cu dungi maro de orientare faţă-spate !!!!

      Ștergere
    3. Esti de groaza ! :)) Si nu, n-am chiloti cu dungi maro de orientare faţă-spate, dar am chiloti cu bretele si sosete cu buzunare( pun pariu ca sotia n-are), sper ca e de ajuns pentru iubirea noastra platonica :))

      Ștergere
  16. Natalia, la tine bunul gust e la el acasa. Ai grija pe mina cui incapi. ar fi o mare pierdere sa intilnesti un labagiu.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu-mi pot imagina ce te face sa gandesti asa draga Tashule si sincer sunt convinsa ca nu e treaba mea , dar iti pot spune ca sunt usor dezamagita de decizia ta , mai ales ca am avut impresia ca "ne-am cernut" aici cei ce iti urmarim blogul si am ajuns sa fim o manuta de oameni de valoare, mai ales ca e evident ca exista speranta ( Natalia , esti prima persoana pe care am intalnit-o care asculta si recomanda Alexandrina Hristov, asa ca eu iti multumesc :) )
    Cand ai inceput acest blog ai ales un profil si culmea din ceea ce in prima faza mi-a parut a fi vulgar am ajuns sa invat , pt asta iti multumesc, pt faptul ca renunti in schimb nu o pot face , din punctul meu de vedere ai o datorie morala fata de noi , cei pe care ne-ai fortat sa scoatem capul din vulgaritatea si mediocritatea unde ne complaceam si ne-ai facut sa vedem ca totusi nu suntem singuri.
    Sper ca ceea ce te macina si te face sa te retragi sa treaca , iar daca nu, florile tale sa iti aduca alinarea pe care ti-o doresti, multumesc pt faptul ca mi-ai dat ocazia sa imi folosesc putin materia cenusie , numai bine:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dulcinea, nu ma macina absolut nimic. Doar ca pentru a scrie bine, cu substanta, e nevoie de timp.
      Sint multi labagii care-si deschid blog doar din spirit de imitatie (parca ar vrea sa confirme ca ei se trag din maimute), si umplu spatiul virtual cu tot felul de clisee citite prin tabloide (bibliografia lor). Bieti gindaci care daca-si arunca voma prin preajma au impresia ca asta ma atinge in vreun fel. Bieti onanisti cu capul si sufletul mic, gol si zbircit, la fel cum le e si sexul, care cred ca daca au invatat sa scrie inseamna ca-s scriitori, nu?
      Bieti muisti, care daca se adapa de la capul pulii mele, au impresia ca devin mai inteligenti.
      Care daca isi vomita ura si impotenta pe blogurile lor moarte inainte de a se naste, au impresia ca le creste numarul de vizualizari.
      Pacalici care, daca se folosesc de numele meu pentru a bori o tentativa jalnica de articol, cred ca le va creste valoarea.
      Iarta-mi derapajul, mi se intimpla des :)
      Am spus ca voi mai scrie, dar mai rar. Anul asta vreau sa-mi transform gradina in paradis. Si eu fac tot. Asta ia timp. Mult.
      Daca am reusit sa va adun aici, sa va arat ca nu sinteti singuri pe lume, e marea mea multumire sufleteasca. Scormonind prin gunoaiele de pe tabloide am dat si peste oameni sufocati de toate astea.
      Prin tot ce am scris am incercat sa va relaxez, sa rideti, sa va puneti intrebari, sa ginditi.
      Am incercat sa va formez ca pe niste copii, sa aveti gusturi muzicale deosebite. Am incercat sa va arat ca in viata, pentru a fi implinit si fericit, trebuie sa-l primesti pe Dumnezeu in sufletul tau. O poti face si inainte de a muri, dar ai idee cit de multe pierzi fiind lipsit de dragostea lui? Bate la poarta sufletului tau si tu ii spui: las' ca-ti deschid mai tirziu, ca acum am si eu o pizda cazuta la pula.
      Nu am cistigat absolut nimic altceva cu acest blog. Decit aprecierile unor oameni ca voi, sau ca Vox populi. Si nu ne impiedica nimeni sa raminem aceeasi familie virtuala unita si de calitate.

      Ștergere
    2. Dulcinea, iti multumesc la randul meu pentru apreciere :)

      Ștergere