joi, 7 iunie 2012

Ploaia

Autor: tashu
As putea sa ma inspir din putul plin cu talent al actritelor si cintacioaselor din shoubiz-ul romanesc, si sa-ti spun ca ploaia imi bate delicat in geam, cu picaturi ca niste mici nestemate, murmurul ploii imi picura soapte enigmatice in urechile mele insetate. Cum, n-ai auzit de urechi insetate? Numai de urechi jegoase?
Uite-asa strici tu atmosfera plina de reumatism, pardon, romantism pe care tocmai m-am chinuit s-o creez
pentru micutele mele cititoare. Ce spui? Nu mai am cititoare? Nu se poate, tre' sa mai fie vreo doua, trei
masochizde care vor sa mearga pe drumul anevoios al desertaciunii, pina la capat. Ce destept spunea ca: "Desertaciune, numele tau este femeie" ? Crezi ca era barbat?
Revenind la romantism, ce faci daca gagic-ta are urechile insetate? Uite ce-mi raspunde unul din voi: ca-i baga o limba lunga si plina de saliva, in ureche, soptindu-i duios (Anastasia trecea): "zi si tu "Salam sasesc", dar fara sa aiba strungareata sau sa fie sasaita. Daca poate macar sa fie fasaita? Bine, fie, si-asa nu-s de fata ca sa inspir aerul cu vitamine care-l scoate pe cur. Ce am, chiar nu ma mai pot opri sa fiu gretos si scarbos?
Chiar, stii cum il dezveti pe maimutoiul tau sa-si dea aere in fata ta, micuta mea doamna? Stai cu flacara olimpica de la bricheta la curul lui. Cind observi ca-si ridica un picior ca sa bubuie, aprinde bricheta in dreptul curentului. Bine, nu-i recomandat sa faci ce scriu eu aici, asta e numar periculos de cascadorie. Ultima doamna care a procedat asa, a sarit in aer cu tot cu partener (culmea ironiei, il chema Butan), bricheta, si sifonierul din dormitor (in care se nimerise si amantul doamnei. Ce prost moment si-a ales si ala sa-i aduca perechea de coarne sotului!).
Revenim la urechea insetata a partenerei tale. Tocmai ti-ai bagat limbocul (pentru care te-ar invidia si-un
saint bernard- ala cu butoiasul de rachiu la git, nu sfantul care a lasat-o insarcinata pe maica Zenovia cu restantele la intretinere de la manastire), si l-ai scos din urechea damicelei cu tot cu dopul de cerumen care-i
salasuia in gaoace de doi anisori (Mitropulia incearca sa incheie un parteneriat pentru luminari). Ai doua
optiuni: fie il dai pe git, asa cum faceai cu aspirina pe care ti-o dadea mamica ta cind erai mic, fie iei dopul
de cerumen, discret, in mina, si-l aplici pe capul pulii, ca lubrifiant, atunci cind il duci pe Marcu la Durau.
Daca-s prea subtil si nu intelegi ce vreau sa spun, trimite un mesaj, sa te lamuresc. Nu pot vorbi direct, tot am impresia ca mai sint si cititoare, si nu vreau sa fiu vulgar, mi-ar strica stilul.
Daca inca mai ai un gust amar de la cerumen, pe virful limbii, arunca-te ca un leu infometat la "pasarica"
damicelei (nu prea vad eu legatura cu pasarelele, dar nu puteam sa-ti scriu sa te arunci la pizda ei, ca as fi fost vulgar). Atentie, inainte sa sari in piscina, sper ca te-ai antrenat sa-ti tii respiratia in apa. Doamnele
mai au naravul sa stringa picioarele in timp ce tu o faci pe Marco Pula in cautare de taramuri virgine.
Nu uita sa te tunzi zero inainte. Le lasi impresia de un cap de pula imens intre cracii lor, care scoate limba
la pusculita ei, sa cotrobaie dupa rest (bine, dai doar peste resturi de spermatozoizi de la ultimii 25 de parteneri dinaintea ta, dar nu-ti fa griji, is morti- spermatozoizii, nu partenerii).
Recita-i Aria Tiroleza la pasarica, iar la refren nu uita sa faci cu buzele: brrrrr, brrrrr (cu accent pe R). Ai grija sa nu-ti vina buzele ei peste ochi, ca-ti ramin incleiati, si mai exista si riscul sa faci ulcior (stii ca nu
merge de multe ori la apa). Daca prin putzica ii vezi amigdalele, roag-o sa inchida 5 minute gura, cit mai dai
tu cu matura prin cur-tea ei.
Fa un studiu amanuntit, are mufarina fericita? Geme? Tremura? I-au crescut cotele apelor Dunarii? Mai are gheata la mal?
Bun, e momentul sa te opresti si sa-i reciti din memorie balada mesterului Manole (dar nu Ion, tatal artistei Madalina, fata cu parul de floc) sau Miorita. E alegerea ta.
Daca se opreste din tremurat si savureaza strofele tale, lasandu-se patrunsa de geniul poporului romanesc, renuntind cu entuziasm la o serie banala de 5 orgasme devastatoare, ai tras lozul cistigator, iepurasule!
E demna sa fie nevasta ta, macar pentru 3-4 luni.
........................................................................................................................................................
Ce se intimpla cind merg fara sa am lindicatoare... voiam sa scriu despre ploaie si, uite ce-a iesit.
O legatura tot exista, articolul a fost scris in timp ce afara ploua deprimant.
Era unul, Toparceanu, nu stiu dac-ati auzit de el, care exprima atit de bine starea transmisa de o vreme
de rahat si o ploaie interminabila:
Ploua, ploua, ploua placid,
Ploua, ploua, ploua stupid,
Daca continua, ma sinucid.

Bine, stii si tu o versiune:
Ploua, ploua, babele se oua
Ouale de lut, babele se fut.

Ca sa-ti faci o idee, imi place ploaia cum iti place tie munca.

4 comentarii:

  1. Gica fara frica7 iunie 2012 la 15:31

    Esti bun, tipule! Am si acum crampe la stomac de la atita ris.
    Am sa ma rog sa ploua mai des unde locuiesti tu, ca altfel erai in mijlocul florilor tale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare "nebun" esti:))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce tampenii! Nu prea ai preocupari, omule. Si lasa-ma cu florile tale, ce sa spun, mitocanul sensibil, ii plac florile!

    RăspundețiȘtergere
  4. ai termeni la greu in tine - esti genial!

    RăspundețiȘtergere