joi, 6 decembrie 2012

1 decembrie- circul national

Autor: tashu
Ziua cind groparii tarii imbraca straiele de salvatori ai natiunii. Dupa ce te-au batut si futut, de 1 decembrie te machiaza, sa-ti ascunda vinataile, si-ti spun ca tu, poporul, esti stapinul lor vesnic.
Te vor tembel si lipsit de educatie, pentru a fi credul si a inghiti toate goangele lor. Te vor sarac si flamind, pentru ca sa ejaculezi la vederea unui blid de fasole cu cirnati si a unui paharut de tuica fiarta.
Te invadeaza cu pornografie si curvasareala pentru ca te vor depravat, pentru a distruge familia.
Te vor habotnic, superstitios si lingator de oase "sfinte", pentru a te indeparta de Dumnezeul adevarat si unic.
Aceleasi hiene, cu mecle de binefacatori, care doar se rotesc intre ele. 4 ani iti dau eu muie, iar tu ii futi in cur, pe urma ne schimbam locurile. Iar tara a ajuns doar o biata curva, cu toate gaurile pline, scoasa la produs.
Mai trist e ca chiar ea isi alege impostorii care s-o penetreze.
Gaunosi, cu suflete uscate, mici si meschini, mincinosi cronic si lipsiti de barbatie, bolnavi de putere si bani,
cu spiritul rinced si statut precum le e si sexul, te-au incalecat si te gonesc pe cimpia stearpa a desertaciunii, ducindu-te catre nicaieri. Plingind cu lacrimi de crocodil si batindu-te prieteneste pe umar, sa rezisti lipsurilor si saraciei, in timp ce ei se gindesc la solutii in palatele lor.
Ce modesta si cu bun simt esti, tarisoara mea! Asa de usor de satisfacut! Cine spunea ca esti frigida?
Mai o parada militara, mai o aniversare cu plimbare de moaste ale sfintei filofteia, facatoarea si desfacatoarea de minuni, mai niste sarmalute luate la caserola de la dom' primar (pentru ca vin alegerile), mai un concert in aer liber cu ina-bashina, mai niste focuri de artificii care sa-ti lumineze gindurile intunecate, si deja nu te mai poti opri din orgasm.
Ma intreba un cititor ce sansa de vindecare mai avem? Adunate toate gunoaiele astea, bagate pe un stadion (ca-s multi), citeva calupuri de dinamita, dupa care sa urmeze focurile de artificii. Sa vad ochisori de senator pe cerul instelat ( nu conteaza culoarea, nu-s mofturos), sa vad minute durdulii de deputati, cu degetele in V, cum plutesc deasupra multimii in delir, sa ploua cu pizde de curve politice, sa facem omleta de oua de consilieri, pe care sa le-o dam drept pomana pensionarilor care au amanetat soarta tarii, pentru un abonament gratuit pe mijloacele de transport in comun.
Unde ti-s copiii si nevasta, dom' presedinte de partid? Stirpiti pina la a saptea spitza, sa fim siguri ca scapam de cancerul asta uman. V-as da arme si v-as oferi consolarea sa va impuscati intre voi, ca tot va place voua vinatoarea, e doar pentru nobili.
Executia, pentru ca sa nu mai infestati aerul pe care-l respiram. Mirositi a voma, a bashini si a hoit.
Nulitati si analfabeti doctoranzi, cu diplome fabricate. As spune: "Mediocritati de pretutindeni, va absolv", dar ati parazita in continuare trupul tarii, voi, bieti limbrici care va hraniti si ingrasati dintr-un muribund.
Pitici care va incapatinati sa va credeti titani, si sa va catarati pe tronul unde a stat Stefan Cel Mare, sau Mihai Viteazul, dar va intra fesu-n ochii puchinosi.
N-aveti cum sa ma pacaliti, pacalicilor! Va citesc meclele false, pline de aroganta si ura. V-as folosi doar ca ingrasamint, sa scot productii record la hectar, cu care sa incep sa hranesc asistatii social care-s creatia voastra. Sinteti infiniti doar in LACOMIA care va macina. Marele vostru regret este ca veti crapa si putrezi in doar 2 metri de pamint. Nu vreti sa crapati oricum. Sa va fie finalul apoteotic. Un sobor din 3000 de popi sa va sfinteasca si sa va transforme in sfinti, oferindu-va diplome si facindu-va doctoranzi in martiriu.
Vreti sa fiti ingropati pe aleea cu castani, linga Tudor Vladimirescu daca se poate, va rog, platesc bine.Cit zbucium pentru nimic, cita energie, pentru ca sa te rontaie viermii ca pe ultimul calic, tu, ditamai puliticianul. Stai linistit, exista politica si in infern, iar tu ai un loc asigurat, pe vesnicie.
Vei fi presedintele cazanelor cu smoala, in care vor fierbe colegii tai de partid.
Ia priviti aici o galerie foto cu hoiturile ambulante care sint conducatorii tarii. Priviti atent si spuneti-mi ce va inspira:
Chip de legenda, nobil, exprimind intelegere, bunatate si sensibilitate. Tinar si frumos precum Apolo insusi.
Personaj vesel, de basm. Minciuna e amanta lui. Stiati ca din cauza lui, Mickey Mouse s-a sinucis?
Ce privire fixa, limpede si cutezatoare, de peshte fiert la cuptor. Ce buze dirze si senzuale, printre care se vad dintii  galbeni, de la atita zbucium pentru soarta tarii. Cum se prostitueaza el pentru patrie, acceptind pule in cur de la dinozaurul Dan Voiculescu!
Figura de legenda a coruptiei romanesti, jmecher de jmecher, care a devenit scriitor de celula. Mentorul lu' Mickey Mouse.
Il puteti citi si aprofunda pe blogul personal
Puliticieni de provincie. Capul sus, dom' presedinte de CJ. Privirea pierduta in spatiu, cautind viitorul luminos al tarii.
Tineti steguletul sculat, lipit de buric, sa lacrimeze de emotie toate babele din cartier
Gusha e de la grija pentru soarta poporului.
Incheiem cu cireasa de pe tort, cu exemplul: "Asa natie, asa conducatori", unicul si mai inegalabil decit Sergiu Nicolaescu insusi................... Cataliiiiiin Voicuuuuuuuuu  (urale si aplauze furtunoase), idolul puscariasilor, care arata ca in traista fiecarui detinut se afla un mandat de parlamentar.
Pe linga faptul ca ar trebui sa putrezeasca in puscarie, nu in parlament, cititi un amanunt interesant in biografia acestui urangutan:

Cătălin Voicu şi-a construit cavou peste mormintele familiei unui general, erou în Războiul de Independenţă.
"O viaţă dăruită statului român" (hahahaha), scrie pe cavoul senatorului arestat pentru fapte de corupţie.
Cătălin Voicu şi-a construit, fără avizele necesare, un monument impunător pe Aleea "Iulia Haşdeu"
din Cimitirul Bellu din Capitală, loc declarat monument istoric în 2004. Cavoul este construit peste
mormintele familiei generalului Nicolescu Argeşanu, decorat pentru fapte de vitejie în
Războiul de Independenţă de la 1877. Prin lucrările de construcţie, Voicu a distrus un monument istoric.
În 1886, generalul doctor Ioan Nicolescu Argeşanu, luptător în Războiul de Independenţă, a primit un teren
în Cimitirul Bellu cu o suprafaţă de 45 de metri pe care a construit cripta familiei. Aici au fost
îngropaţi, pe rând, generalul, soţia, fiul şi fiica acestuia. În 1950, Comitetul Provizoriu Bucureşti
a stabilit că familiei Nicolescu i se cuvin doar 19 metri pătraţi.
Deşi în acte locul era liber, timp de 120 de ani nimeni nu s-a atins de morminte. Până în 2004, când
Cătălin Voicu, pe atunci consilier prezidenţial, ajutat de mafia cimitirelor, a început săpăturile în baza
unei autorizaţii emisă ilegal.
Urmaşii generalului erou Nicolescu spun că două dintre sicriele din vechea criptă au dispărut şi că au fost
aruncate la gunoi, pentru a face loc familiei lui Cătălin Voicu.
Pe vremea în care se presupune că s-au profanat cele două morminte, cimitirul era condus de
Radu Dumitru, coleg de partid cu Voicu. Acesta nu îşi aduce aminte să fi existat oseminte pe terenul respectiv.
Nici Dan Voicu, tatăl senatorului, unul dintre titularii concesiunii, nu ştie că pe locul pe care este
cripta lui se aflau alte două morminte.
Monumentul familei Voicu, placat cu marmură roşie şi neagră, este amplasat alături de personalităţi
ale istoriei româneşti. Cripta se află la doar câţiva metri de mormântul pictorului Theodor Aman şi
de monumentul istoric al familiei Ghica, vechi de 200 de ani.
Astea-s gunoaiele care conduc tara la groapa.
Si iata poporul hranindu-se spiritual:
Traiasca pomana si 1 decembrie, ziua matzului plin si a capului gol !

8 comentarii:

  1. Dur, trist si adevarat....si inca o confirmare ca oricat de greu e sa iei viata de la inceput oriunde altundeva , copii mei merita ceva mai bun , merita sa creasca stiind ca ei ca si oameni au valoare , ca orice lucru are un pret, dar mai important sa aiba posibilitatea sa aleaga daca vor sau nu sa plateasca acel pret.....sa poata alege.....lucru pe care acum din pacate in Romania greu il mai poti face.
    O sa asociez mereu inceputul blogului tau cu perioada cand si eu am inceput o alta viata, deci tare ma mai bucur ca nu ai renuntat, multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. "Te vor habotnic, superstitios si lingator de oase "sfinte", pentru a te indeparta de Dumnezeul adevarat si unic."
    Tashule, cu treaba asta chiar nu sunt de acord. A acorda respect sfintilor nu mi se pare habotnicie si nici superstitie. Moastele sunt trupuri ale unor oameni indumnezeiti ( vezi conceptul de Theosis), iar din acest motiv, ele nu au putrezit, Dumnezeu acordandu-le cinstire pentru viata sfanta pe care au dus-o. Trebuie sa fim atenti cu consideratiile de acest tip, in conditiile in care acestea contravin invataturii de credinta ortodoxe si sunt adesea invocate de catre neoprotestanti, care au o gramada de lipsuri ( asta ca sa ma exprim intr-un mod diplomat), insa cu toate acestea critica credinta ortodoxa, ce reprezinta de fapt Biserica Primara. Aceasta este opinia mea, Tashule, sper sa nu te deranjeze.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa, Dane! Fugi repede la preafericitul pulii mele, Daniel, sa te lase sa-i pupi crestineste dosul mainii!
    Ca biserica ortodoxa e biserica primara, ba chiar si cea secundara, restul is niste pagani care merita sa arda in focul vesnic. Fa matanii la icoane si pupa evlavios oscioare indumnezeite, doar au certificat de provenienta si garantie inca 5000 de ani. De plini de credinta ortodoxa ce sintem, si-a intors Dumnezeu fatza de la noi. Pentru ca toti cei care ne conduc sint cretin-ortodocsi. Credinta noastra ortodoxa si unica ne-a dus pe locul 1 in lume la boli venerice, iar Europa e plina de romance preacuvioase care se fut smerite pe 3 firfirici, multumind Domnului ca au clienti.
    Da banul, Dane, sa se construiasca catedrala mantuirii pulii mele, aproape UN MILIARD de euro, ca pe Isus, care a trait in modestie si imbracat in pinza de sac, asta-l intereseaza.
    Sariti cu banul, fratii mei cretin-ortodocsi, cind va botezati, cind va cununati, cind crapati! Intru gloria si bunastarea popilor si bisericii primare.
    Fratii mei de credinta, care va luati gitul cu barda pentru mostenire, care umpleti tribunalele si puscariile. Ortodocsii pulii mele care violeaza si-si omoara parintii, care saliveaza crestineste la vederea pizdei. Sa ascultam cuvintul popilor care se fut in cur intre ei, se dedulcesc la cururi fragede de baietei, si pizda zemoasa de enoriase.
    Dar mai luam o gura de agheazma si un biscuite sfintit si sintem ca noi! Amin

    RăspundețiȘtergere
  4. Speram sa putem purta un dialog virtual rational si argumentat. Speram...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dan, ti-am argumentat cu statistici si cruda realitate. Sintem natia cea mai putin credincioasa de pe planeta, si asta se simte in modul nostru de a trai. De ce sint romanii printre cei mai nefericiti oameni din lume?
      Rupti in cur de foame, ne vindem sufletul pentru un mic sau o galeata de plastic, obtuzi si needucati, lasi si curvari, aroganti,ne dam, in schimb, miezul din pizda plin de credinta. Mai lipsea sa spui ca Dumnezeu e ortodox. Chiar, daca Isus a fost ortodox?
      Nu cumva Universul insusi este ortodox?
      Mai "rasfoiesc" virtual presa online si ma stringe in spate cind vad comentariile pline de credinta ale fratilor mei ortodocsi: "sa dea Dumnezeu sa mori in chinuri"; "Sa-ti dea Dumnezeu cancer la familie si la copii", si multe alte asemenea binecuvintari.
      Acum intelegi, Dane, revolta mea la toata ipocrizia asta? Intelegi de ce nu dau 2 lei pe tot circul asta? Intelegi de ce ma slobozesc pe ortodoxul care, tocmai intors de la biserica, intra la bodega, se face muci, dupa care isi ia nevasta si copiii la omor, pentru ca nu are si el o viata de poveste asa cum e zugravita in bibile?

      Ștergere
    2. Nu ma intereseaza invatatura ortodoxa sau catolica, baptista sau protestanta.
      Ma intereseaza "DOAR" invatatura lui Dumnezeu.
      Nu ma intereseaza sa ma prosternez la jde mii de sfinti si sfintisori, care sa ma "manince" pina ajung la Domnul meu.
      Il ador doar pe Isus, si ma incredintez lui cu totul. De asta sint un om fericit si implinit.
      Mi se pare absolut DIVIN jertfa de sine a Lui pentru ca eu sa pot invia spiritual.

      Ștergere
    3. Inca ceva, Dan; pot intelege si respecta optiunile tale, dar nu le pot accepta ca ele fiind adevarul si lumina. Asa cum si tu poti citi articolele de pe blog, dar poate nu aprobi si nu-ti place tot ce scriu. E liberul arbitru

      Ștergere
  5. Bai desteptul pulii

    Mai bine ai privii tu ce poze ai bagat acolo si recunoaste ca lipsesc CEI MAI IMPORTANTI nu face propaganda de doi lei

    Apropo cred ca suferi de lipsa de pula ori de pizda ca vad ca textele tale abunda de mizerie, da tu scoala primara ai termitat-o ca vad ca ai si mari probleme cu gramatica?

    RăspundețiȘtergere