duminică, 9 decembrie 2012

Fuego-mimoza reumatica

Autor: tashu
O intreb: "Iti place Fuego?"
Imi raspunde: "Mai mult imi place si mai barbat imi pare Marutza de la pros tv."
Eu: "Bine, dar n-a avut niciodata pretentia ca e barbat. Dealtfel, la nasterea lui (ei?) doctorii n-au stiut cu exactitate ce sex are (sau ar trebui sa aiba).
Ea, curioasa: "Si s-a descoperit pina la urma ce e?"
Eu, descumpanit: "Cred ca e femeie, pentru ca-i plac barbatii. Isi primeste musafirii pe usa din dos.
Cind am probleme cu erectia, femeia imi arata poze cu Fuego si redevin armasarul in care galopeaza hormonii, dupa care o iau de cap si-o izbesc de 7 ori de tablia patului, punind-o sa-mi cinte "Impodobeste, mama, bradul!", in timp ce ma slobozesc".
Ea: " Adica mama ta sa impodobeasca bradul in timp ce tu te slobozesti?"
Eu: "E vorba de ejacularea care respecta o anumita tematica: cea a duiosiei, sensibilitatii ; ejacularea in spiritul sarbatorilor, cu spermatozoizi care impodobesc bradul, pe post de stelute, culese de craciunite cu ata rosie in cur si cu titele goale.
Iarta-ma, la naiba cu banalele pizde imbracate in mos cracila. Il prefer pe Fuego in putza goala, bagat sub brad, imbracat doar intr-o ghirlanda aurie, cu ochii inlacrimati, ingenuncheat destinic in fatza mea, in timp ce eu ma opintesc barbar in talentul lui oral, strigind: "Asa, purcelusul meu rozaliu, colinda-mi pula s-o simt patrunsa de spiritul sarbatorilor! Executa-ma cu tremolo-urile limbii tale maiastre pe capul meu vinat si lucios, fa-mi gladiatorul sa plinga cu lacrimi amare si cleioase."
Ea: "Si femeile?"
Eu: "Care femei? Fuego redefineste femeia, o reinventeaza. In el o vad pe mama cind era mica. De aceea il si iubesc in halul asta. Linga el ma simt barbar."
Ea: "Ce mai iubesti la el?"
Eu: "Ca orice lucru bun, e rar. Il dezgroapa (ca si pe Hrusca, dealtfel) in preajma sarbatorilor, delectindu-ne cu vesnicele colimbutze de pe 1 noiembrie pina la jumatatea lui martie."
Ea: "Dar nu te-ai saturat sa le asculti prin toate locurile publice?"
Eu: "Nu! Dar ce, de pizda ma satur vreodata? Ce daca le aud de 10 miliarde de ori, eu vreau sa ascult colimbutze si la jumatea lui iulie. Vreau sa ma insoteasca mereu si pretutindeni "Lerul" lui Hrusca si "Maicuta"
lui Fuego. Ah, purcelusul meu rozaliu, ce contrast intre ceea ce-ti iese pe gura si ce-ti intra in cur!
Te vreau, tu porumbel al pacii odihnindu-se pe bastonul meu de maresal!
Trubadur crestin care l-a colindat si pe Tutankamon, de-a facut pina si piramidele sa plinga
Ea: "Ce-ti place cel mai mult la el?"
Eu: "Nu stiu, buzele, vocea, curul. E complet si totusi infinit. Parafrazindu-l pe Marin Sorescu, as putea spune ca Fuego n-a existat, ci a existat doar o voce care a trebuit sa poarte un nume; o voce ce-si merita extrapolata definitia pillatiana a poemului intr-un vers: "Un singur corn, dar cite ecouri in paduri...!"
Ea, vizibil emotionata: "Cred ca nevasta ta ar fi geloasa"
Eu: "Deloc, imi impartaseste adoratia. Dealtfel, am si cucerit-o punind-o sa asculte "Mama", "Mi-e dor de tine, mama", "Sfinta seara de Craciun" si "Mama si fiul". Te iubim, Fuego, alaturi de tine fiecare zi e craciunul, iar ochii ne sint scaldati in lacrimi de cite ori privim un apus de soare."
Ea: "Tashule, ti-e rau?"
Eu: "Mi-e dor. Stiai ca miliardele de fani ai acestui cel mai mare cintaret din istorie au insistat pina cind ONU a decis sa-l decoreze pe Fuego cu titlul de "ARTIST al Universului", conferit pentru "bunatatea de a scalda timpanele intregii omeniri cu cintecele sale duioase"? De asemenea, noul imn al ONU va fi "Impodobeste, mama, bradul!"
Ea: "Crezi ca Fuego e mai valoros decit Vangelis?"
Eu: "Dar ce, Vangelis stie sa cinte colinde? Ah, privighetoarea mea cu voce de eunuc, n-am sa te mai iau niciodata la o bauta atit de grava, ca ultima oara cind, de la atita Fanta si Giusto de mere, ai borit pe tine in timpul concertului. De la tine s-a inspirat si lady Kaka cind a vomat pe scena. Ce frumos ai comentat incidentul, declarind ca-ti iubesti nespus de mult parintii !
Ce frumos mi-ai spus: "Tashule, baga-mi talentul tau literar, erect, si desfunda-mi putzul creatiei! Fii speologul anusului meu!"
Ah, purcelusul meu de lapte, ce frumos ti-ar sta pe un platou, cu un mar intre buzele tale senzuale, asezat la loc de cinste, pe masa, inconjurat de frati, parinti si fani ! Sa-ti scoatem marul din botic pentru a ne delecta cu citeva colimbutze, sa ne deschizi pofta de mincare, dupa care sa te ciugulim pin' la ultima firmitura.
Cum scoti tu canibalul din mine, pe care trebuie sa-l reprim pentru ca vocea ta sa nu piara odata cu tine la cuptor!"
Ma uit la el si spun: "Mi-e foame de toata faptura lui delicioasa!"
Ea: "Crezi ca Fuego va trece in nemurire?"
Eu; "Dar el este deja nemurire. Voi scrie carti despre el, unde nu va exista pagina in care sa nu apara cuvintele suflet, lacrimi, iubire, gingasie, maicuta.
Ah, CURcubitaceul meu durduliu, cum te tingui tu de pe culmile gloriei: "Sint in virful muntelui, dar ma clatin, n-am putere sa indur mizeriile ce sint aruncate spre mine. N-am luat niciodata nimic de la nimeni fara sa nu daruiesc in schimb o bucatica din sufletul meu. Le-am daruit iubire, caldura, vocea mea, m-am daruit lor si, drept rasplata, arunca cu noroi in mine... Doamne, cit de singur ma simt aici in virf !"
Pe linga farmecul, puritatea si feminitatea ta, Gioconda pare o biata prostituata de pe centura
Tu esti sora pe care n-am avut-o niciodata! Fuego, te astept sa-mi impodobesti bradul!


Aici aveti link-ul unde pina si celebrul Chuck Norris recunoaste influenta covirsitoare a lui Fuego asupra destinului sau:  http://www.acasatv.ro/povestiri-adevarate/o-data-pe-an-nu-e-banc-e-ziua-lui-fuego-chuck-norris-ii-ureaza-a-multi-ani-video.html

-Omul se trage din maimuta iar Fuego din maicuta.
-Ii datorez viata lui Fuego. Am fost in coma timp de doi ani, pina cind una dintre asistente a pornit radioul si era o melodie de-a lui. A trebuit sa ma trezesc si sa-l scot din priza.
-Fuego nu ar vrea sa aiba mai mult timp, Timpul ar vrea sa aiba mai mult Fuego.
-El nu face parte din omenire, omenirea face parte din Fuego
-Muzica lui Fuego chiar face minuni: la ultimul sau concert, un spectator care se afla in scaunul cu rotile a rupt-o la fuga din sala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu