joi, 26 ianuarie 2012

Ceasul desteptator

Autor: tashu
Ascultati cine ma trezeste in fiecare dimineata. Asta-i alta trauma de-a mea, ca nu beneficiez si eu de "glasul duios" al aglomerarilor urbane, beton, blocuri, "vecini educati", cu bun simt, claxoane, camioane si restul.
Inregistrare facuta astazi, la ora 5:30 dimineata, atunci le apuca sa-mi dea "desteptarea":

8 comentarii:

  1. Sunt o cititoare fidela si imi place cum scrii, dar tot timpul m-am intrebat de ce te agiti atat in privinta societatii romanesti cand tu singur ai spus ca te doare in p*** de Romania si ca cea mai fericita zi din viata ta a fost cand ai renuntat la cetatenia romana si ai emigrat, ca faptul ca vorbesti romana nu te face roman.... Esti contradictoriu. Imi imaginez ca, undeva in inima ta, suferi pentru faptul ca a trebuit sa pleci din propria tara pentru a avea o viata mai buna. Asta am facut si eu, dar nu ma mai complic....stiu ca nu prea am sanse in Romania la o viata decenta( nu intentionez sa traiesc cu 700 de lei pe luna...)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai exact asta ai spus: "....Stii care a fost ziua cea mai fericita din viata mea? Cea in care am parasit definitiv Romania. Am simtit marea eliberare.". Et voila :))

    RăspundețiȘtergere
  3. hmmmmm, dupa cum imi arata ora la comentariu ( eu l-am facut la 19.38 si nu la 10.38 am) cred ca esti prin australia sau SUA:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Stefania, deh, femeie, observi nuantele care multora le scapa!
    Am suferit toti cei care am plecat, cel putin la inceput. De ce ma agit? Nu trebuie sa simt romaneste ca sa-mi doresc sa vad si daca mai exista oameni normali.
    E un cistig sufletesc pentru mine sa vad ca mai sint oameni ca Marlboro, Jean, Anca, noiembrie, ca tine, si multi altii, care, desi raspanditi in toata lumea, aveti aproape aceleasi valori morale.
    Ca-s roman sau suedez, asta chiar nu conteaza. Important e sa reusesc sa va transmit ceva, altceva decit
    doza zilnica de silicoane si curvasareala de pe tabloide.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai, mai, detectiv mic, nimic nu-ti scapa, te folosesti de orice indiciu! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. da, am un simt al observatiei dezvoltat:) sunt foarte atenta la detalii :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Multam tashule !
    Stefania draga ::))) puteai si dupa desteptatorul lui tashu sa-ti dai seama ca acolo e vara daca la 5:30 faceau o aseamenea simfonie . Cat despre fusul orar suntem cu 10 ore inainte ( si cu vreo 50 de ani in urma ) Banuiesc ca sta intr-un paradis turistic cu capitala la Wellington .

    RăspundețiȘtergere
  8. stiu ca nu-i frumos, dar nu-ti pot spune cat de mult te invidiez pt asa concert...:)

    RăspundețiȘtergere