vineri, 3 februarie 2012

Cultura la romani

Autor: tashu

Zilnic, de parca ai avea abonament la tabloide, citesti si comentezi vizavi de subiectele
care cica iti provoaca greata, si-ti mai ucizi un neuron (nu c-ai avea foarte multi) in
capsorul ala mic si gol al tau. Locul unde toti analfabetii si descreieratii fac legea
si-s formatori de opinie. Iar tu, cu ultimele ramasite de normalitate si bun simt, te
inrolezi in armata cretinismului. Iata lectura zilnica a comentariilor si titlurilor de articole, care
contribuie la nivelul tau de cultura:
"Ghicesti a cui e aceasta labie? A lui Nicolae Labis"
"vrei sa-ti vezi mama sau matusa in pielea goala? ai o sansa pe milfator.com"
"fugi ca te fu-te-n coor."////" Uite ce bomba sexy de la noi si-a aratat chilotii in public"
"Uite ce fund apetisant are cretiana, de la "Vremea" //"Viespea" lui ogica si-a scos silicoanele
la plimbare" //"Cu sfarcul pe afara" //"boratura dreaq infecta!"//"MAICATANastaseeeeee 2.02.2012 | 17.24
Hai sa o luam pe maicasa lu Ilie Nastase in PU LAAAAA"
"lulu 2.02.2012 | 17.58--bagamias pewla in creierii tai de kokalar hodorog"
"da 3.02.2012 | 12.05--so iei la muuuuuuuuuuuuuuue prostituato"//" maidanezul2012-02-03 10:10:57ftva -n gura de cioroi imputiti, va meritati soarta sa muriti de foame"// "tehnic 3.02.2012 | 14.06
vezi frate ca era si ma-ta pe-acolo. Tipa cat o tineu plamanii: " Dati-mi moooie, dati-mi mooie..."
"w3e 2.02.2012 | 21.15--DATE CA SCRIU COMETARIU CA NU MAI POT FUTUTI MORTIII MORTIILOR SI RANITIILOR MATI SI A
LU TACTUU ALA PROST DE SIA DAT DRUNU IN MATAAA AIA BELITA SI MUITSA"
"iulika 3.02.2012 | 13.17--mi-ar prinde bine niste spermuca"//"fery 3.02.2012 | 05.33:
la care munca jigodie penala ?excrement al societati,zdreanto."//"TACI ZDREANTO IN GITW MATY DE PARASWTA
IMPUTYTA SI FWTWTA IN CWR DE POPORUL CHINEZ"//" marius 3.02.2012 | 13.03
sa te chis in freza de vita proasta c u r v a si panarama.Sa te duci tu la munca"// "anda2012-02-03 13:26:12Doua pzde caren nu valorati nici cat microbii de anthrax dintre celulele de sprma coclita infestata - cu sfilis din pzdele curvelor de mame ce avetzi. Bagami-ati limba-n gaura cwrului sa-mi gadilati hemoroizii."
"fugi ca te fu-te-n coor. 3.02.2012 | 02.57--fugi ca te fu-te-n coor."
"pupilina2012-02-03 14:19:29--ce gunoi esti mai fato, sigur esti o obeza infecta ocolita de masculi"
"Bianca dragusanu nu poate fara tocuri"//" o vad pe mata 3.02.2012 | 00.58--are tatele lasate pana la buric si ia mu ie cu curu"// "anda2012-02-03 07:12:50Daca ti-ai facut fatza, sa imi dai cwrul inapoi, ca m-am saturat sa ma kc pe unde mananci tu, ducea-te-ai cu fatza aia de maimuta direct in gaura unui wc-u, plin de fecale."
"anna 3.02.2012 | 14.59--nenorocit domnul B., te sfatuiesc sa te arunci de pe un pod pe care il gasesti,nenorocitule si cateii sunt niste  suflete, si apropo ei iubesc sincer si curat, nu ca tine jegos nenorocit"
"mihnea 3.02.2012 | 08.06--mai bine vino sa ma s..lob.ozesc un pic la tine in gu.ra"
-----------------------------------------------------------------------------------------
As putea cita asa, din "clasici" in viata, pina ai adormi. Ai ajuns dependent, micutule, de portia
zilnica de tiganeala si balacareala. Te-ai prostituat intelectual, ai acceptat sa-ti ia toti neispravitii
creierul la pula. Iar in craniul tau vidat marsaluiesc triumfal armatele de silicoane, botoxuri,
cururi, ugere si pizde, cocalari, analfabeti, olimpice porno, care au primit Oscarul frecangelii pentru
 valoare si stil.
Urlati in cor ca sinteti satui de toata dementza asta media, dar, precum curvele cu violul, va
mai duceti si maine sa fiti violate.
Ah, am uitat sa va spun: daca-i intrebi pe toti oligofrenii astia cum stau cu credinta, cu dragostea pentru semenii sai, toti se bat cu pumnul in sfecla cum ca-s cre(s)tin ortodocsi, cu frica de Dumnezeu si dragoste de tzara, de glia stramoseasca si iubitori de pizda (asta nu inseamna dragoste?)
Boon, si cind vad ca bolnavi de astia critica ce scriu, iau repede o lanterna si plec sa le caut
nivelul de cultura prin groapa Marianelor. Stai linistit, 'telectual mic, Mareanele au fost
ingropate doar in capsorul ala al tau plin de matreata.

24 de comentarii:

  1. De cand citesc presa online, nu am inteles niciodata de ce, in comentarii, userii se jignesc intre ei, isi adreseaza injurii grave, isi baga si is scot, se fac in toate felurile unii pe altii...Opiniile se apara cu argumente solide si nu cu injurii. Chiar nu inteleg de ce toata lumea injura pe toata lumea la comentarii????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E prea mult ! Pentru mulţi "semeni" de-ai noştri e prea mult ce ceri tu acolo ! Ar insemna să GÂNDEASCĂ .... E mult mai uşor să-ti bagi pula în orice ......

      Ștergere
  2. Salut Tashule! Vad ca ti-a priit muratura ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. De mult de tot , un chinez ( uitat de vreme ) a spus că lucrurile şi faptele cu care te înconjuri îţi vor călăuzi viaţa şi realizările . ( treaba aia cu gândirea pozitivă )
    Ce treabă avem noi - cei care intrăm zilnic aici - cu mizeria globală , sau cu silicoanele şi buzele ( cele de jos - bineînţeles ) nu-ştiu-cui ? De ce să ne lăsăm pradă neajutorată acestor cadavre vii , acestor zombi cu creierul spălat de prea multă incultură sau robotizaţi de prosteala zilnică ce ni se oferă începând de dimineaţă la micul dejun până seara înainte de a adormi , din ce în ce mai agresiv ? Avem micul nostru grup ( puţini - e drept - dar de calitate ) în care putem să ne simţim bine , să ascultăm o muzică de calitate ( mulţumită linkurilor afişate ) să purtăm ( eventual ) o discuţie pe măsura sufletelor noastre , şi să încercăm să limităm ( în măsura posibilităţilor ) afrontul şi jignirile aduse zilnic prin intermediul tuturor surselor de informare minţilor şi sufletelor noastre ?
    Nu sunt în pielea lui Tashu ( nici nu mi-aş dori dealtfel ) ca să ştiu ce mesaje ( NEAFIŞATE bănuiesc ) primeşte el zilnic - ca să-mi dau cu părerea c-o fi , c-o păţi , dar încerc zilnic ( deşi nu reuşesc întotdeauna ) să fac abstracţie de kkaturile pe care încearcă unii să ni le injecteze cu de-a sila - zilnic 24/zi - în creier prin intermediul aerului pe care îl respirăm . Conform chinezului amintit mai sus - şi viaţa a demonstrat că are dreptate - lucrurile pe care le lăsăm să ne copleşească ne vor conduce în viaţă aşa cum vor ele , ne vor limita posibilitatea de a ne alege propriul drum în viaţă - liberi de presentimente sau de false prejudecăţi .
    Eu unul am învăţat să îmi apăr oaza de linişte în care mă regăsesc aici dând "ignore" ( vorba ardeleancăi ) mizeriilor zilnice la care - fără voia mea - sunt supus zilnic . Recunosc că e un mare consum ( inutil de multe ori ) de energie ptr. a mă proteja de chestiile astea , dar de cele mai multe ori se merită .
    Uneori îmi pare rău că nu vă cunosc mai îndeaproape pe voi cei care scrieţi o părere pe acest ( destul de izolat în peisaj ) blog - unde , deşi destul de puţini dar de calitate OAMENI ne întâlnim din când în când să schimbăm o impresie sau o părere . Cred că în alte împrejurări am fi fost buni prieteni sau măcar nişte amici de nădejde . Dar asta nu înseamnă că nu ne putem regăsi aici ( măcar prin intermediul tastaturii şi acestui minunat spaţiu virtual - că aşa-i la modă ! - Tashule vezi beneficiile evoluţiei ? ::))) , ::))) ) şi să putem să comunicăm sau să ne alinăm toate cele , bagânu-ne o mare pulă în toate cele ce ne sictiresc şi ne amărăsc viaţa . Ştiu - şi nu vreau să devin patetic ( nu e genul meu ) - că ( MAI ALES ) acest blog nu este unul unde se varsă lacrimi , sau nu ne oblojim rănile provocate de viaţă în general , dar cuvintele spuse sincer de un Jean , un Vlad , o Noiembbrie sau x ,y, z, ( fără să omit intenţionat pe cineva ) înseamnă mai mult decât un leac , înseamnă o evadare din crâncena realitate care ne înconjoară şi căreia din ce în ce mai greu îi facem faţă .
    Poate greşesc ( deşi mă îndoiesc ) dar - deşi nu sunt un moş bătrân şi sictirit de toate cele - aşa cred şi aşa mă încred în viitor : cu speranţa că mai sunt şi oameni modeşti , cinstiţi , muncitori , care nu vor celebritatea cu orice preţ , care nu vor să-şi arate chiloţii în tabloide , care se mulţumesc cu o viaţă decentă şi civilizată . Care se mulţumesc cu o prietenie sinceră şi fără obligaţii .
    Mă opresc aici şi dacă unul singur dintre voi toţi îmi spune că am dreptete , înseamnă că mai există speranţă pe lumea asta ::)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Da,marlboro, dar vezi tu, cititorii de calitate nu prea comenteaza. Compenseaza ceilalti. Daca as lasa comentariile fara moderare, ati vedea f multe mesaje precum cele din articol. De unde atita ura si incrincenare?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pacat ca nu interactionati intre voi mai mult, "mina" asta de oameni diferiti, care va doriti si altceva.

    RăspundețiȘtergere
  6. inca ceva: am observat ca sint multi cititori din Franta, Germania, Spania, Italia, SUA.
    nici unul dintre voi n-a incercat sa spuna: tashule, locuiesc in Franta (de ex.). Uite adresa mea sau un nr de tel, unde putem lua legatura romanii de aici, sa ne intilnim la un pahar de vorba.
    ca un fel de cluburi pe tzari. Ati prins ideea? iesiti din amorteala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tashule...cu parere de rau sau bine, eu sunt inca in Romania, locuiesc in Cluj-Napoca, sunt inginer si mi-ar face placere sa va invit pe toti la o bere. Astept sa-mi spune-ti cand ajungeti pe la Cluj :)
      desi intru rar pe messenger, cei care doresc sa stam de vorba o putem face, trebuie doar sa imi cereti adresa
      cred ca atitudinea barbatului din "prostia omeneasca" e cea mai buna vis-a-vis de comentariile de prin tabloide

      Ștergere
    2. La un pahar de bere si unul de vorba te invit si eu din Valencia tashule. Cand vrei esti binevenit !

      Ștergere
    3. La un pahar de bere (sau vin) si unul de vorba te invit si eu cand doresti .....cam departe... in Valencia dar cine stie .Esti binevenit oricand .

      Ștergere
    4. Multumesc! Cine stie, poate voi veni, macar intr-un weekend. Sper ca gasesc acolo portocale cum erau pe timpuri. pline de suc, nu uscate.

      Ștergere
  7. In octombrie sper sa vin pt o luna de zile in tzara. sigur trec prin Cluj, asa ca nu "scapi" :)
    Daca doresti, lasa un nr de tel si sau o adresa de e-mail, poate vor alti cititori din Cluj sa vorbeasca cu tine

    RăspundețiȘtergere
  8. Noi , oamenii suntem atât de simpli în gândire , în sentimente , în orice..... Sper să nu şochez pe nimeni spunându-vă că eu uneori ascult manele . DA ! MANELE .
    Plec la acest comentariu inspirat de commentul unui cititor în care ne recomanda să ascultăm o manea portugheză ( SAU SPANIOLĂ )! o melodie pe care tashu şi alţii au luat-o în râs . Spre surprinderea mea - astăzi într-un concurs deosebit de împrejurări - a trebuit să ascult piesa respectivă . Am venit acasă şi am băgat-o în boxele din dotare ( 2 x 300 ) şi i-am dat voluuuum . Nu mă ascund după false pudori ( muzica mea preferată este : queen ( 86 wembley - a se vedea pe youtube ) , abba , dire straits ( pe care i-am ascultat ani şi ani de zile ) ac/dc , depeche mode , şi alţii asemenea , dar o melodie de acest gen - uneori e binevenită şi te ridică din amorţeala cotidiană în care ne scăldăm ca într-o mocirlă liniştită şi călduţă în care stăm liniştiţi fără să ne pese de sentimentele celorlalţi .
    regret ( fără r mare ) că de multe ori suntem obligaţi să ne negăm sentimentele sau cultura ptr a face loc mulţimii şi/sau informaţiilor covârşitor rasiste din mediul înconjurător .
    trebuie să închei , dar revin cu completarea .
    până atunci aştept păreri pro/contra despre tot şi despre orice .
    Salut , să ne-auzim cu bine .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca era vb de o piesa indicata de mine :))ai se eu te pego :D

      Ștergere
  9. Ha ha ha ce tare chestia cu profilul cititorilor blogului! :)Presimt ca vrei sa ne faci caracterizarea cat de curand cum a cerut unul din cititori :P

    RăspundețiȘtergere
  10. Alex - după cum lesne poţi observa , nu sunt nici amorţit nici liniştit - cel puţin pe acest blog cred că mai văzut mai des luând atitudine sau având ceva de spus , şi chiar am invitat - nu o dată - la mai mult dialog . Vis-a-vis de manele cred că m-am făcut înţeles ce fel de muzică prefer , dar asta nu înseamnă să fiu absurd şi să neg că ascult - la un chef sau la o nuntă - şi manele , şi uneori în atmosfera generală chiar sunt bine venite ( aici în nici un caz nu mă refer la salam sau genul ) . Pari mai tânăr şi pot să-ţi spun că până la treişceva de ani aveam toleranţă zero faţă de manele sau populară . Dar cu timpul m-am mai schimbat şi nu văd o dramă în a asculta fiecare ce îi place .
    De regulă nu atac la modul personal pe nimeni ( fără a fi provocat ) . Ca atare consider că ai dreptate în ce spui , şi chiar e loc de mai multe completări la ce spui tu acolo cu ţiganii şi restul .
    În rest să auzim numai de bine . Salut .

    RăspundețiȘtergere
  11. Shhttt..Tashu doarme...sau hiberneaza? Daca acum, iarna, ne incanta cu asa "multe" postari la ce sa ne asteptam la primavara cand prioritatea lui vor fi florile...?

    RăspundețiȘtergere
  12. :)) cam asa ceva, Ardeleanca. vad ca nu te mai poate dezlipi masculul tau, de blog. sper sa nu ma caute sa se razbune :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Masculul" meu nu e acum cu mine :(. Dar daca ar fi fost, am fi citit impreuna postarile tale...asa, le-am citit fiecare...separat :P

      Ștergere
    2. asta nu e bine deloc. TREBUIE sa fiti mereu impreuna. nici un motiv din lume nu justifica sa stati separat, indiferent pt cit timp

      Ștergere
    3. ehhh, ce sa-i faci, viata nu e intotdeauna roz :| Desi nu suntem fizic impreuna, suntem impreuna cu sufletul :)

      Ștergere
  13. promit ca o sa va arat poze si voi scrie despre fiecare trandafir care il am.
    iarna aceasta am primit 50 de trandafiri de la pepiniere celebre din toata lumea. Am acum in total 57 de soiuri de trandafiri. aproape toti mi-au venit in forma de radacini goale. plantati in ghivece, la adapost in sera, asteapta primavara, sa-i plantez in pamant.
    acum ma organizez, ii pun pe soiuri, le studiez caracteristicile, fac combinatii de culori, proiect...tot. vreau in primavara doar sa trec la treaba si sa iasa PERFECT.
    Dupa trandafiri, florile la loc de cinste in gradina sint daliile, extrem de frumoase si florifere. Apoi, restul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Tashule tată ::))) pâna să ne arăţi ce şi cum e cu florile , mai bagă şi tu un material despre prea-minunatele noastre pizde , că se răceşte lumea şi uită adresa blogului . Tu eşti cunoscut şi citit pentru talentul de a descrie partea feminină a societăţii cu umorul şi ironia tăioasă care te-au "consacrat" . La început ne-ai arătat-o , ne-ai amăgit cu ea şi acum te apucă pudoarea şi lehamitea şi ai ascuns-o în chiloţi ? Dă-o dreaqului ! Nu-i cinstit . ::)))

    RăspundețiȘtergere
  15. Marlboro? numai feminina? sa inteleg ca esti putin misogin?;)) La fel de multe uscaturi are padurea umana atat de partea feminina cat si de cea masculina...

    RăspundețiȘtergere