joi, 2 august 2012

Durerile lu’ Mareana

Autor: tashu
Fosta Muculescu, deci fosta sotie de artist, compozitor, actualmente maicuta batrina care foloseste baietei cu morcov tinar, pe post de supozitor . Ce fire poetica, Mareana, orice ar face, cauta sa aiba mereu rima la ea, c-asa a obisnuit-o Muculescu ; in loc s-o futa, el ii cinta un slagar, poate adoarme .
Tap batrin si pervers, avea o tentativa de erectie numai daca Mareana ii fredona melodiile si-i spunea « Maestre » . Satula s-o vada pe fic-sa cum vine acasa, fericita c-abia a scapat de la ranga, sa adulmece ultimele adieri de futai care ieseau dintre cracii fetei. Satula ca Horica s-o ia de muza, in loc s-o ia la pula, cu titele nemultumite ca-s folosite pe post de perna si suzeta, cu mingeacul uscat si napadit de paianjeni, cu gura insetata dupa un par de piele (nu conteaza culoarea, doamna nu-i rasista), cu tartita napadita de hemoroizi, altadata desfundata si lustruita de bastoane de maresal, biata femela s-a impiedicat in fata primei pule tepene ca un mort, cu douaj’de ani mai tinara ca scorburica ei.
Muculescu privind cu jind la strugurii acri
N-a interesat-o ca gugustiucul nu avea ureche muzicala, si avea vocea mai melodioasa ca un fierastrau. Toate astea paleau in fata celor 25 de centimetri, valoare neta, de iubire tare si-ndesata, care i-au alungat paianjenii spre alte mingeacuri. A fost ca o a doua dezvirginare, a stat crapata o saptamina, ca o autostrada dupa un cutremur. Si doar o cunosti, Mareana e dotata, Gaura neagra i se spunea cind era mica. Asa cum tu esti tot numai suflet (ce ris m-a busit), asa era ea toata numai pizda. Ah, cite l-a invatat pe iedutul cel tinar, in doar o saptamina: pestera epilata, biberonul fara lapte, ouale cu surprize, cur-tea fermecata, intrarea gladiatorului in arena. I-a aratat cum se bate maioneza fara sa strici ouale, cum din lapte faci smintina si din curva, gospodina, cum se maninca brinzica pe stomacul gol, fara sa borasti sau sa te-ngrasi. Dupa o saptamina, iedutul a capitulat si a fugit la manastire , cu restul de 3 centimetri de morcoveata, din cei 25 initiali. Oroare, acolo il asteptau, plini de dragoste si credinta, 15 frati mai mari. L-au botezat « Magdalena », cintindu-i apoi slagare duhovnicesti, gen : « Magdaleno, spune drept, cine te-a muscat de piept. »
“  Ieri am fost in poienita, m-a muscat o albinita”
“Magdaleno, de ce minti, ca albina n-are dinti ». Dupa care, repetau scenele din Sodoma si Gomora, pentru intelegerea si blamarea desfriului.
Dar Mareana ce-mi facea in timpul asta ? Muncea din greu, pentru a-si intretine fiica, bulangiul de Muculescu multumindu-se sa-i ofere doar dragostea lui de tata, spunind ca el e batrin, sarac si bolnav ; numai cit o vede pe Mareana, déjà o pune de-un infarct micut. Iar scroafa asta i-a inlocuit nitroglicerina, cu sirop de tuse, amestecat cu viagra : face infarct, tuseste si i se scoala pula, toate in acelasi timp, ceea ce e destul de incomod, mai ales la virsta lui, cind ar trebui sa stea linistit si sa urmareasca vecinii pe vizor, iar duminica sa iasa la vot.
Aratind ca facaletul are utilizari multiple, inclusiv pentru facut taitei
Iarna trecuta, jegul asta batrin n-a vrut sa dea un leu pentru incalzire ; a zis ca vrea sa se obisnuiasca cu frigul si-ntunericul. Stii tu cit a costat-o iesirea din iarna, fara sa se congeleze precum un macrou la conserva ? Stai ca-ti spune acum , a notat totul in jurnalul ei intim, poate-i deconteaza si Horica, jumatate: 40 de muie, 50  futaiuri normale, 60  masturbari de cosoare (si-acum ii mai tremura mina), si 100 futaiuri in cur, de-a ajuns sa nu mai poata deosebi un rahat, de-o basina. Adauga la toate astea inca un procent de 50% +1, cum vrea curvoiul al batrin de Iliescu, ca sa fie valid (desi eu-l prefer invalid) pentru intretinerea fetei, si ai dimensiunea sacrificiului, ca femeie si ca mama. Si toate astea la pret de criza. Pina cind o viata-amara, si un trai nefericit , intreaba Mareana, cu lacrimi in ochi.
Ca sa mai faca un ban neimpozabil, a pozat dezbracata de haine si caracter, pentru reviste de scandal si pentru detinuti, sa aiba saracii material de laba. Ca de asta si au indicatoare la budele lor : « Atentie, ursi »,  ca s-au descoperit urme de laba pe pereti .
A incercat sa se apuce si de cintat, dar mai bine te pricepi tu la fizica cuantica decit Mareana la cintat, desi tinea atit de promitator microfonul la buzite, poate-poate-i vine talentul, dar nu-i venea decit ciclul. Ii dadea mult cu « Nana-i na ,lalalala, la refren », isi unduia lasciv soldurile, ca o foca urmarita de un urs pular, si gata hit-ul pentru Etno-Botanica TV.
Intr-o rabufnire de talent culinar, trezindu-se gospodina din ea, a gatit o oala de ardei umpluti (nu erau cu tocatura de Ion Cristoiu), delectindu-si papilele gustative, care degustasera atita amar de pule. S-a culcat fericita, urmind ca a doua zi sa continue ospatul.
Ce cosmar cind,,dimineata, a deschis frigiderul ! Era gol, precum capul ei. A telefonat de urgenta la polutie, pompieri, salvare, tabloide si TV.  Netrebnicul de Muculescu fugise de acasa. Cu amanta sa, muzica ? Nu ? Cu oala ei de ardei umpluti, lasind-o pe Mareana sa faca foamea . Cine stie cu cine crapa acum ardeii ei grasi si carnosi ! Noroc sa primeasca mesaje incurajatoare de la fanii ei : » Mareana, daca nai ce manca te invit io la mine sa-mi manci salamu.Iti dau si 500 de ieuro, sa moara Moculescu daca te mint. »
Niste prieteni binevoitori au luat-o la (pula, vei striga tu) pescuit, poate prinde un peste, sa iasa din foame. Norocul incepatorului, intrind in apa pina la genunchi, numai in chiloti, cu mingeacul mirosind a peste, normal c-a venit cra pula ea, pretenarii multumindu-se cu niste adidasi sparti, ramasi de la ultimul inecat pe balta.
Impreuna cu "pestele" ei
A fugit acasa sa pregateasca pestele prins, spunind ca pastreaza capul, coada si oasele pentru Muculescu, sa aiba papica pentru iarna urmatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu