luni, 27 august 2012

Protestul ugerelor

Autor: tashu
Locatia- Venice Beach (iar Bici), California. Asta-i prin Africa parca, nu?
S-au apucat pizdele de protest, si nu-i mai dadeau drumul; ii spuneau : "Tu esti tot ce ne-a mai ramas".
Dar ce voiau ele de la bietul protest? Erau Contra ( ah, ce bine suna, ce e mai frumos decit contrele unei pizde?!) unei legi care le interzice sa mearga cu titele goale in public.
N-ar fi oare mai bine sa mearga cu geanta? Eu de obicei merg cu borseta, in public. Norocul meu ca nu trebuie sa car prezervativele, rujul, vibratorul, si tampoanele. Ma multumesc sa iau doar cariciul cu mine.
Protestul nu trebuie sa mire, tinind cont ca e organizat de ameri-canci, natia cea mai idioata de pe planeta.
Cei care locuiti in SUA simtiti cel mai bine asta pe pielea voastra.
Ejaculez pe muianele la toti handicapatii care se pozeaza cu degetele in V.
E cretinismul suprem, spiritul de turma desavirsit.
Pensionarii, barbatii de peste 70 de ani, au fost total de acord cu protestele mamel-ucelor. Nu e placut cind te duci la farmacie, sa-ti iei medicamentele compensate oferite de o farmacista cu titele pe tejghea?
Ce te faci cind alergi dupa autobuz, bate vintul si-ti intra titele-n ochi?
Sau cind comanzi o bere rece, vara, la o terasa, sa-i salte sfircul chelneritei, in halba, atunci cind ti-o aduce?
Te-ai supara? Cu siguranta nu. Poate doar nevasta-ta sa nu fie la fel de extaziata. Cu bubele-i din dotare, risca sa fie batuta si huiduita de domnii pretentiosi.
Dar femeile care-au bagat j-de mii de dolari in pieptul de arama ce sa faca, sa stea cu sacosele cu silicon, acoperite  de haine? Dar e cumplit, e strigator la cer! Nu poti sa-ti admiri la infinit, titele, doar tu si partenerii tai de sex. Iar de LIKE-urile virtuale de pe feismuc, date de toti onanistii, te-ai saturat.
Auzi aici slogan, scris pe pancarde: " Nu am penis, deci nu pot sa merg topless?"
Ah, am respirat usurat! Ce bine ca am pula, pot merge fara sutien fara sa fiu amendat.
Dimpotriva, cred ca as primi amenda daca as purta sutien, ceea ce m-ar face sa ma simt discriminat.
Tocmai mi-am pregatit o pancarda cu care voi iesi in strada sa protestez. Ui' ce text am pregatit, sa-mi spui daca-ti place: " Am pula, dar vreau sa am si ciclu, istericale, si cap de musca"
Crezi ca insult musca daca o compar cu ameri-canci-le?
Sa recapitulam, ghiujalaii de peste 70 de toamne ar fi extaziati de femelele despuiate. Dar domnii care au erectii instante, ca ness-ul? Te-ai intoarce cu chilotii plini de smintina, numa' cit iesi sa duci gunoiul, mai ales ca ai o vecina care tocmai a nascut. Are doi pepeni de 5 kile fiecare care-o obosesc teribil in timp ce spala, aplecata, scarile de la intrare.
Absolut demential gestul maimutoiului din fundal, cum se freaca la pula uitindu-se la  laptaria gagicii
Sa nu mai spun ce amabil ai deveni in metrou, sau autobuz, oferind adolescentelor cu tituci mici si obraznice, un loc in poala ta, in timp ce babe cu ugere pin' la calcaie ar sta numai in picioare.
Ce le determina pe toate feminizdele astea sa iasa cu titele la inaintare? Vanitatea, nepoate!
Nevoia de a fi admirate, de a-si verifica puterea de seductie, sa vada cum le curg mucii de pofta la toti labagiii din cartier. Ceea ce ar trebui sa arate doar partenerilor lor in intimitatea dormitoarelor, trebuie acum etalat ostentativ. Sa te asezi pe o banca, in parc, iar tablagiii sa comenteze pe marginea formei, a sfircurilor.
Iar daca au dubii in privinta gustului, ii poti invita generoasa sa ti-i mozoleasca putin; indoielile trebuiesc risipite.
O alta panarama protestanta se zguduia cu o pancarda deasupra capsorului, pe care scria: "Elibereaza-ti titele, / Elibereaza-ti mintea". Constat ca toate ratustele astea care macaie au mintea eliberata de mult timp.
Oricum le incomoda, precum sutienul titele.
Ce-ai zice, dorele, sa ajungi acasa si s-o gasesti pe nevasta-ta in pat, cum se freaca cu instalatorul?
Iar ea sa-ti spuna ca nu e ceea ce crezi tu, e o forma radicala de protest impotriva barbatilor obsedati sexual. Acum intelegi de ce trebuie sa le futi una-n bot si-un sut in cur, sa sara ca mingea pina la bucatarie, la cratita?
Daca esti la volan, si-o vezi pe asta in titele goale pe strada, esti sigur ca  te mai uiti la semaforul din fata ta?
Trebuie contra-proteste, fratii mei erecti. Sa prindem panaramele astea, sa ne eliberam madularele din izmene, si sa ejaculam pe muianele lor de boarfe, spunindu-le ca ne eliberam spiritele.
Sa ne pisham pe ele! Unul dintre voi intreaba timid daca ne si putem caca pe ele. De ce nu, poate e mai convingator. Marea mea teama este ca le va place tratamentul. Depravarea e substantiv feminin, nu?
Profetul din mine va spune ca, in curind, vor urma proteste pentru a avea dreptul sa umble in pizda goala, in public. Se justifica, spunind ca se intorc la origini, la mama natura. Ce, Eva purta chiloti?
Nu, dar era doar o singura pula la curul ei, nu cred ca mergea prin Rai cu ciorchinele de salamuri erecte dupa dinsa.
Ce diferenta mai este intre tine, micuta mea doamna, rafinata, stilata, cultivata si discreta (glumesc, desigur) si maimutele din statele africane, care umbla in curu gol pe ulitele tribului?
Cum pula lui Hector mai puteti pretinde sa fiti respectate?
Ce crezi ca-mi raspund ele? " Pai bine, mai tashule, ne stergem la cur cu respectul vostru, noi vrem doar sa fim admirate. Erectiile si fanteziile voastre sint scopul nostru. Suprem"

Un comentariu:

  1. etalarea astea pana la nesimtire e un dezastru acum; nu mai este rusinea pe care o povestesc acum batranii care se distrau la vremea lor dar cat mai decent.

    RăspundețiȘtergere