joi, 17 ianuarie 2013

Maimuta

Autor: tashu
Sint distrus, divorteaza zina pulii, de garoiul chitarist.
Nebunie nationala, feismucul e blocat si indurerat de decizia vedetelor. Fanii se sinucid, bubulinele gospodinele si vetele cu chiuvetele infundate se antreneaza, in speranta de a deveni urmatoarele banica junioare.
Ah, cita rautate zace-n sufletul meu neimplinit! Doar ne-a rugat sa-i respectam deciziile, hotaririle luate la miez de noapte, postate in mesaje emotionante, pe acelasi feismuc.
Cum arunca dusmanii in el, cu laturi, cum se mai bucura mihaiela tiganu de suferinta zinei! Si doar a grait profetic termenul de maxim 10 ani, cit se vor zbuciuma impreuna.
Cita prefacatorie in teasta acestor muhaiele! Cum pozau ei in ideal al proaspetilor insuratei!
Cum luau muraturile astea premiul pentru cel mai frumos si mai sudat cuplu al anului!
Cum declara, cu aceasta ocazie, garoiul JR., ca sa-l muste de cur toti dusmanii si invidiosii pe casnicia lui durabila precum un castel de nisip! Iar zina cea toanta ridea ca varza la sfecla, tinindu-l de minuta pe fanica, spaima lui Elvis.
Ce intrecere in declaratii penibile, despre cum ii unesc si mai tare momentele dificile, si aventurile acestui urangutan!
"Oameni buni", veniti in continuare la concertele mele, in preajma Craciunului, evident, ca atunci sint mai sensibil! Revarsati-va in valuri, pe stadioane, sa-mi ascultati "Bubulina gospodina", "Veta, mi-ai spart chiuveta", sa rideti de miscarile mele dezarticulate, din genunchi, incercind sa-l imit pe Elvis.
Biet cioflingar, mai fals decit titele lu' nicoleta buciu, cum ne facea el pe noi, oameni buni, luindu-l ca ajutor pe "bunul Dumnezeu", la care se roaga acum, sa-i binecuvinteze divortul!
Garoiule, scriu solemn, croncaniturile tale care se doreau sensibile si haioase mi-au provocat accese de voma. Fatzaul ala de cal e cumplit de disproportionat fata de corp, parca esti un desen animat.
Ca actor, unde ai bintuit prin "Liceenii", in scenele alea dorite erotice, ai provocat risete din partea femeilor adevarate, si compasiune pentru Oana Sarbu, partenera de film, lasind impresia ca e pedofila.
Copil nevolnic, pus la alaptat, la titucul Oanei Sarbu, in timp ce Robert Turcescu, pe post de tatic, priveste  ingaduitor
Ah, ce scena plina de erotism, pe linga care Kama Sutra pare un regulament pentru labagii!
Cum ai prostit-o pe zina pulii, cintindu-i duios, "Te iubesc, femeie", fara sa inteleaga biata neghioaba ca tu iubesti femeia in general, nicidecum zinele. Biata andrea, care a luat de bun ce-au lasat altele de stricat.
Care n-a stiut sa interpreteze moveurile Cristinei Topescu, facute de hartistul intunecat. Mic, negru si anschilopat, dar violent. Biata andrea, ce l-ai vazut pe Pelvis, in pacaliciul asta imputit, maimuta talentata, cu un desavirsit spirit de imitatie. Faceti, va rog, un test in timpul unui concert de-al lui: aratati-i o banana in timp ce se zvircoleste epileptic pe scena; sa vedeti cum isi da cu chitara in cap si se scarpina cu o labuta, sub brat, de bucurie.
Asa arata un mascarici sexos, care provoaca avort femeilor inteligente (care, cum, cine, unde?)
Vreti discretie, dar postati la fiecare juma' de ora, toate cacaturile voastre, pe feismuc, spunind ca vi s-a uscat coiul drept, de suparare, si rugind fanii sa va sustina cu mesaje de incurajare,contorizind in timpul asta numarul de "LIKE"-uri cumparate. Ce, numai bashina de inna sa fie in stare sa cumpere aproape doua milioane de fani virtuali? O lume bolnava, sa ajunga sa cumpere pachete de fani si "like"-uri! Cita desertaciune si vanitate!
In timpul asta, adriana maimuteanu se gindeste sa se-mpuste. Divortul ei de silviu progoana a trecut pe locul doi, iti dai seama, sa cada in anonimat!
Doamneloooor si domniloooor, oameni buni, pe locul 1 si medalia de aur, divortul secolului, cel dintre zinaaaa puliii si maimutaaaa roacherita! Sa-l intelegem pe cioroicut, el declara ca iubeste prea mult viata, ca sa pupe doar o singura scorburica. Dar bunul dumnezeu il va ajuta in continuare sa mai prosteasca si alte mameluce.
Oooof, surprize, surprize, garoiul a decolat de pe pista zinii, spre noi orizonturi, mai tinere. "Doamna" andreea, nu mai bine sugeai in continuare suzeta lu' mos tagirta, in timp ce impusca mistreti la Bals?
Da, sau nu? Acum iar ride mihaiela tiganu, de tine, nu c-ar fi prima oara. Ce declaratii sforaitoare: "avem o singura sansa, sa ne iubim si sa mergem mai departe", "ne baligam in gura lumii, care vorbeste ca fane e bagabont", "numa' zdrente invidioase si frustrate, in frunte cu topeasca, popeasca, ioneasca, si veta".
Si acum cine suge pula, zina mica, si acra ca o patlagica?
Priviti cu atentie cit capet are. Ce zimbet de zmecher. Om bun, ce mai, zici ca parca l-a  izbit cineva, de perete, cu fata, de vreo 3000 de ori
Limbric la fel de antipatic si antitalent ca si tac-su. Primejdia e ca, acesti neispraviti, aceste falsuri si nulitati, sint modele pentru multi prostalani, care acum, dezorientati, se intreaba: "si eu cu cine votez? Cui ii mai dau "LIKE"? Imputiti de astia bagatelizeaza casatoria, transformind familia in ceva perimat, aratind ca divortul e la moda, te intareste, te independentizeaza, devii mult mai fericit zdrobind lanturile care, tot singur, ti le-ai pus.
In urma voastra ramin "oameni buni", "prieteni dragi", "da, sau nu", "bunul dumnezeu", invocat atit de des de baragladina asta infecta, "shubi-dubi" si "baby".
tashu dixit

4 comentarii:

  1. Le zici bine tashule. Acord fin

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate. mai putin partea cu seniorul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Binneee fratello!! Fa si un blog de caterinca despre prostituatele astea expirate care se prin de fotbalistii retarzi :)) ca sa radem putin lol ...ex : panfilie,crudauta tiganeta,vandici,gherghel alice,simona sensual,nasoasa aia ..am uitat cum o cheama..s.a.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca citesti si articolele din arhiva, vei observa c-am scris destul despre gunoaie :)

      Ștergere