joi, 24 ianuarie 2013

Pagini de jurnal- inna

Autor: tashu
M-am gindit sa tin un jurnal. Ca prea ride lumea de mine, spune ca-s proasta, in afara de comentariile de pe feismuc, date de fanii mei, nu mai citesc nimic altceva. Credeti ca e usor sa citesti milioane de comentarii, si sa le raspunzi la toti, ca-i iubesti?
Asa ca m-am gindit sa scriu si sa-mi citesc jurnalul, uimindu-ma cit sint de profunda. Pe linga faptul ca-s extrem de frumoasa si am o voce ce-o face pe soprana Maria Caras sa se apuce de parasutism.
Stai ca am primit un mesaj de la fane. Nu fane, vorbesc de fanele mele, care spune ca o cheama Maria Callas, nu caras. Saracii, ei nu inteleg ca eu am scris numele in engleza, ca nu prea-s obisnuita cu limba romana.
Mai, este unul, tashu, nu pot sa-l suport. Nu stiu ce-are cu mine, zice ca cint ca o goarna intr-o unitate militara, dimineata la ora 5. Are asta ureche muzicala, cum am eu talent.
Si doar mi-am luat calculator performant, cu cele mai noi softuri de prelucrare a vocii. Tot are pretentia sa cint live. Dar ce, el scrie live? Stie el ce riscuri exista atunci cind faci playback? Ca eram intr-un club obscur din statele unite (nici acum nu stiu cine le-a unit), si-am dat juma' de ora din buze "hot""hot""hot", ca se blocase cd-ul din calculator numai pe cuvintul asta. Oricum n-a observat nimeni, ca erau beti, drogati, si se uitau la sinii mei superbi si la fund.
Doamne, ce-mi place de mine si cit ma iubesc! Sint atit de frumoasa incit port permanent ochelari de soare, ca m-as orbi. Raspindesc prea multa lumina, si eu sufar de fotofobie. E dificil cu ochelarii astia, ca ma mai impiedic pe scena, mai intru cu capul in stilpii de pe strada. Dar a patit-o si Horia Brenciu, iar lumea, ignoranta, a ris de el.
Inainte de interventia arhitectilor si zugravilor
Toata viata mea apartine fanilor. Am grija sa postez cite o poza, zilnic, pe feismuc, cu un comentariu din 3 cuvinte, sa comunic permanent cu fani. Eu nu-mi mai apartin, de asta trebuie sa arat tot la fani.
Milioane de fani, iar eu ma hranesc cu comentariile si incurajarile voastre. Nu pot sa ma casatoresc, sa am o viata linistita, pentru ca sint a voastra. Sint maritata cu muzica, dar ea vrea sa divorteze de mine.
Mai sint invidiosi care spun ca mai degraba ar asculta cum impodobeste mama lui fuego, bradul, decit sa asculte muzica mea. E ridicol, eu am facut un pact cu fuego: el sa nu faca playback in cluburi, in sutien si chiloti, iar eu sa nu cint colinde si sa n-o pun pe mama sa impodobeasca bradul. Oricum mi-l impodobesc fanii.
Ce instrumente muzicale folosesc la concertele mele, in afara de calculatoare? Multi chiloti, sutiene, ciorapi cu banda adeziva, portjartiere, pantofi cu toc, body-uri de piele, bice, catuse, ma rog, tot ce este necesar unui artist. Ca nu am nimic de ascuns.
Dar nu cred ca sexualitatea mea ii cucereste, cit mai ales versurile mele profunde. Daca folosesc versuri ale unor poeti celebri? Nu, imi place sa fiu originala, ca am talent la scris. Uite ce am text am compus pentru ultimele 10 melodii:
"Soarele straluceste ca un astru/ Acolo sus, pe ceru-albastru/ Cind eu cint, e un dezastru"
sau
"Eu sint Inna/ Cind merg cu masina/ Imi place motorina".
Nu-i frumos? Am luat douaj de mii de "LIKE"-uri, in 30 de secunde, pentru versurile astea, de la fani.
Ma intreaba un admirator daca am orgasm. Doar cind am fani noi, ma laudati si-mi dati "LIKE"-uri.
Cine sint prietenii mei, miinile sus! Cum, asta a spus comisarul Paraipan, in filmul "Lascarica", cu sergiu nicolaescu? Un nenorocit, a plagiat. Ca si bulangiii de cintareti care ma tot acuza ca am plagiat melodii de-a lor.
Cu ajutorul bunului Photoshop (binecuvintat fie numele lui), din broscuta cea raioasa, in zina cea frumoasa, dar cu aceeasi oracaiala ingrozitoare.
Ah, fanilor, va ador! Asteptau, saracii, de doua ore, in ploaie, sa incep sa cint. Mi-era asa o mila de ei. Ca pina nu s-a oprit ploaia, n-am putut da drumul la calculator. Si tot le spuneam: "Plecati acasa, uitati ce tare ploua!" . Iar ei imi raspundeau: "Cum putem sa uitam asta, Inna? Nu putem pleca, ne retine talentul tau. Dac-ai vrea sa ti-l pierzi putin..."
Ma iubeste fani, numai pentru ei traiesc. Cind am concertat in Croatia, in localitatea Pula, caldura publicului m-a impresionat atit de tare, incit am vrut sa impartasesc aceasta bucurie cu fanii mei, si am postat pe feismuc: "Pula was amazing".
Acum, in incheiere, as vrea sa descriu amintirile mele din New York, dar o voi face in engleza, c-am obosit sa scriu in romana. Sint convinsa ca fanii ma vor intelege:

One day, imma gonna New York City to bigga hotel. Inna morning, I go to eat breakfast.
I tella the waitress, I wanna two pissa toast. She bringa me only one piss. I tella her I wanna two piss.
She say go to the toilet. I say no understand, I wanna two piss onna plate. She say you better no piss
onna plate, you sonna ma bitch. I donna even know the lady and she call me a sonna ma bitch.
Later I go eat at bigga restaurant. The waitress bring me a spoon and a knife but no fock. I tella her
I wanna fock, shee tella me everyone wanna fock. I tella her you dont understand, i wanna fock on
the table. She say you better no fock onna table, you sonna ma bitch.
So, I go back to my room inna hotel and there is no shite onna my bed. I call the manager and tella
him I wanna shite onna my bed. He say you better no shit onna bed, you sonna ma bitch.
I go check out and the man at the desk say "peasce on you". I say piss onna you too, you sonna ma bitch.
I gonna back to Italy.

8 comentarii:

  1. Tashule, de vreo doua zile eram constipat.Mi-am luat tableta la buda, sa mai citesc ceva in timp ce ma chinui. Articolul cu inna,prea mult,efectiv m-am cacat pe mine de ris,sincer.Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai grija,Tashule,ca deja te cauta fanii ei,pt ce defaimare ai putut sa-i faci divei!!!
    Te felicit,nici eu n-o inghit pe "spaima ciupercilor" asta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, foarte haios articolul dar uitam esentialul . Nu sunt fana Inna , dar sa nu uitam ca totusi in ultimul timp nu prea am mai avut cu ce sa ne mandrim , cu faptul ca suntem romani, doar hoti,criminali,prostituate(Monica Gabor ex-Columbeanu )homosexuali(Bote) si lista e foarte lunga si as putea continua darnue cazul. Bine ca sunt atatia idioti (fani), care o asculta si care totusi asa prostuta cum e nu ne-a facut de ras asa de tare.
    Oricum ca de fiecare data e o adevarata placere sa iti citesc articolele si revin mereu tot cu aceias placere , am ramas FAN blogului Tashu. Bafta in continuare!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alexandra, daca am ajuns sa ne mindrim cu inna, asta arata cit de mult am decazut ca natie.
      Daca lady Kaka, de la americani, a ajuns un simbol, crezi ca americanii inteligenti si rafinati (mai sint si de astia) se simt mindri, sau se simt reprezentati de caricatura asta ingrozitoare?

      Ștergere
  4. Si eu am fost in alte tari si n-am facut de ras Romania,asta inseamna ca am mari merite,ei hai...Fiecare are propria mentalitate despre mandria de a fi roman,sincer,cand merg in alte tari si vad asa civilizatie,curatenie si evolutie in general,pe toate planurile,constat ca revin iarasi in lumea a treia,asta nu din patriotism ci pur si simplu ca nu-mi pot lasa "neamurile" pe aici! Pt Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  5. Super ce ai scris ...dar parerea mea e ca inna bashina asta daca nu i-ar mai acorda asa zisa presa vai domne atentie , ar fi o simpla broasca :)):))...Haios blog si foarte interesant pe langa altele , unde se lalaie sa scrie 15 propozitii de nu intelegi nimik:)):)).Bafta in continuare si cat mai multe postari in genu asta .

    RăspundețiȘtergere