marți, 22 ianuarie 2013

Suferintele babelor de la tara

Autor: tashu
Undeva in satele moldovenesti, unde razesii lu' Stefan au mierlit-o eroic in bodegile natale, rapusi miseleste de rachiul de pufoica, lasind indurerate cetele de maicute batrine, cu briul de melana.
Mergind descult prin glodul patriotic, o intreb pe batrina ce suspina pe o banca, in fata portii, cu baticul ce-i acoperea strengareste parul (acelasi de cind avea 14 ani, baticul, nu parul):
"De ce suspini asa, mamaie? Suferi dupa baiatul sau sotul matale mort?"
"Nu, maica! Iaca ma uit la ratoiul asta cum calca rata, si simt asa, cum ma trec niste fiori prin sira spinarii...
ca n-am si eu norocul lu' Leana lu' Dudau."
"A calcat-o ratoiul si pe ea, sau de ce e norocoasa?", intreb nedumerit.
"Locuieste linga circiuma, si toti barbatii care ies seara de acolo, daca au chef de dragoste, merg la ea s-o violeze. O curva nenorocita, le face farmece, iar pe ultimul l-a pirit la politie."
Ma indrept curios spre casa de chirpici, unde Leana Dudau, o tinara de 75 de ani, trezeste pule adormite.
O salut. In curtea prafuita a casei, un cocos calca o gaina la fel de batrina ca doamna Dudau, zburindu-i si ultima pana de pe ghebul costeliv. Scot din geanta o sticla de tuica. Ea scoate doua paharele. Baba, nu gaina.
Ne asezam pe marginea patului, in odaia cuibusor de nebunii. Nerabdatoare, se uita intrebator la mine, asteptind violul. "Nu, multumesc", ii raspund. "Tocmai am tras ceva pe cosor, aseara".
Fantezia barbatilor: o lasi incaltata doar in  ciubote, ii pui galeata pe cap, si-i dai in pizda, in timp ce bati cu cirja in galeata
"Maica, nu confunda cotzaiala ta de simbata seara, cu ce-ti pot face eu. La mine la poarta s-a deschis si-o agentie de turism. Vin sa ma ciocaneasca suedezi cu scule celofanate, satui de blondele lor cu ochi albastri.
Eu sint ultima dorinta a arabilor, inainte de a declansa atentate sinucigase. Am provocat 10 evadari din inchisorile de maxima securitate,braziliene. Ma babardesc autocare pline de adolescenti cu cosuri pe fata, adusi tocmai din Coreea de Sud, cu putulici de 5 centimetri, care se slobozesc in opt secunde.
Te intrebi cum de traiesc toate minunile astea? O am smochinita si uscata, nepoate. In pusculita mea intri intreg si iesi zdrentuit, ca un bilet compostat. Cind mi-o bagi, scirtiie ca un cui apasat pe o bucata de geam, iar orezarii se simt ca niste congolezi intr-un film porno. In gura, priveste, mai am un singur dinte, asa cum Eminescu mai avea un singur dor. Dar il pot scoate, daca te deranjeaza. Catifeaua e smirghel, pe linga gingiile mele. Am metoda mea, o sug numai dupa ce beau un pahar de rachiu fiert, incit intra pula treaza, si iese beata, plimbindu-se pe 7 labii, ca Nicolae Labis cind minca si plingea."
Ascult fermecat. Povesteste atit de convingator, incit simt un inceput de erectie in chiloti. Sa fie asta noua Marilyn Monroe muioritica? Am cacarisit-o, cum ar spune un nou-nascut, probind primul lui pampers.
O intreb: "Dar pe Viorel de ce l-ai pirit la politie? Vecinele tale trageau speranta ca poate-o sa le violeze si pe ele."
"Doamne iarta-ma, pe alea nu le violeaza nici dracu'. E rele de gura, put si e nespalate. Si face mahala."
"Cu Viorel cum a fost?"
"L-am reclamat pentru ca nu m-a violat cum trebuie. Intr-o zi, curatam zapada din curte cind, il vad pe Viorel cum ma priveste sagalnic, si trage de poarta. Intra peste mine si incepe sa ma fugareasca. Eu, femeie batrina, strig: "Viorele, is batrina si operata de apendicita. Nu ma mai alerga atit, unde te crezi, in "Tom si Jerry?"
Nebunul striga pe urmele mele: " Auzi, hai in casa, sa facem dragoste, c-ai inghetat toata. Uite cum tremuri.
Hai, cariciul incalzeste, mai ceva ca rachiul!"
Fantezie: se apuca baba, de marginile baticului, si se rabateaza cu gura pin' la pula.
Conditie: sa mai gasesti babe disponibile, sau baticuri de cumparat
"Ma tragea sa ma bage in casa. Eu m-am prins cu miinile de usa. Mincasem niste spanac dimineata, asa ca aveam puteri. Usa s-a rupt, a cazut peste Viorel, si el peste mine. Si asa am ajuns in pat, amindoi.
Eu tot il intrebam: "Viorele, ce vrei sa-mi faci, esti nebun? Nu mai trage asa de mine, ca-mi rupi picioarele!"
Si m-a dezbracat de camasa. Zice el: "Aaaa, n-ai pofta, las ca-ti fac eu pofta". M-a tras la marginea patului si, s-o spun p-aia dreapta, l-am scapat cu capul intre picioarele mele. Si s-a pus o tremuratura pe mine de n-am mai fost om.El dezbracat, ditamai animalul, sa ma lupt cu dinsul? Tot imi baga limba si mina.
"Viorele, ce faci, opreste-te". Dar el m-o luat de cap si m-o pus sa-i iau rusinea in gura. Imi spunea: "Nu fi proasta, altele ar muri sa suga". Si tot mi-o baga. Apoi si-a frecat-o citeva secunde si a terminat.
Nu m-a stropit pe fata, ca m-am ferit. Dar a nimerit peste icoane si in borcanul cu aghiasma.
I-am dat un prosop, sa se stearga pe miini, ca noi, la tara, avem prosoape la indemina, in caz de viol.
Dupa ce m-a pupat de noapte buna, a plecat acasa. Atunci am fugit si l-am reclamat la politie. Pentru ca nu m-a violat cum trebuie!"
Naucit, intreb: "Cum trebuie? N-a violat bine?"
Suparata, Leana Dudau raspunde: "M-a violat numai cu limba si degetul. Plus ca a terminat in citeva secunde, tocmai cind ma incalzisem si eu"
Ii multumesc pentru povestea spusa si dau sa plec. Ma intreaba: "Ce faci, pleci fara sa cunosti dragostea la tara?"
Inchid camera de filmat, blogul si usa de la casuta, sa nu ma vada nevasta,urmind-o pe Leana, sexperta satului.
Dupa un minut, ies, impleticindu-ma, si ma-ndrept spre masina. Abia astept sa ajung la oras. Trebuie sa divortez cit mai repede. Leana lu' Dudau ma asteapta, beata si fierbinte.

2 comentarii:

  1. Prea porcos pentru gusturile mele,nu am reusit sa citesc pana la capat,poate asta e realitatea...dar ma dezgusta! Ma bucur ca tu ai reusit sa iei in piept situatia:)

    RăspundețiȘtergere
  2. doamne fereste de mai rau ... traim intr-o lume de oameni cu gandire limitata ....

    RăspundețiȘtergere