marți, 21 mai 2013

Despre vicii

Autor: tashu
Suma viciilor este constanta. Ascultat de manele, uitat la tembelizor, halitul mult si prost, chileala pina esti imbibat precum un tampon folosit (ce scirbos sint!), fumatul si drogurile, jocurile pe calculator, retelele de socializare, futaiurile cu parteneri diferiti. La fel, daca te futi in cur, ca barbat, esti vicios Ba nu, esti doar diferit.Deci, gagiilor, ranga sus si sugeti-o intre voi, ca e normal. Traiasca Sodoma si Gomora!
Liderii pulitici dau dezlegare la casatorii intre handralai, la mariaje intre gagici. Avem binecuvintarea prea sfintei biserici. Sa ne-o sugem intru Domnul cu coarne, in noaptea nuntii, dupa ce ne imbracam in rochii de mireasa. Sa ne transformam curul, in uter, ca sa fim originali. Viitorul e luminos. In curind, cele mai bune gagici vor fi barbatii. Te-ai gindit vreodata, grigore, ca vei avea erectii de piatra uitindu-te la craci de bulangiu  cu suflet de femeie? O lume nebuna, in care te vei uita in jurul tau, nestiind daca albul a fost negru, romanul a fost tigan, popa a fost rocker satanist, tata a fost mama, mama a fost eprubeta, iar tu ai copilarit intr-o banca de sperma, fara sa cunosti bucuria de a tisni impreuna cu miliardele de fratiori in pizda ma-ti. Am pus cratima? Bine, sa continuam. Ne asteapta certificatele de nastere in care nu vor mai exista "mama" si "tata", ci parinti. Vin vremuri grele, Coaie, cind te vei intreba ce-s alea? Asa cum pe ala il cheama Ouatu, asa pe tine sa te cheme Coaie. Sa fii domnul Coi. Cu stima, doamna Pizda si domnul Coi. Dar vorbim de vremuri apuse.
SF-ul si absurdul au devenit realitate. Cine-s parintii tai? Costel si Gigel.  Dar ai tai? Marcica si Lenuta.
Vei visa, nebunaticule, sa fii crescut de doua mame. Sa fii mic, dar cu cucul mare, si sa stai sa dormi noaptea intre ele, ca ti-e frica de intuneric. Sa simti doua tite lipite pe gheb si alte doua pe pieptu-ti inocent.
Iar dimineata, dupa ce te imbaiaza, sa faca "burrr","burrrr" cu buzele pe cuculetul tau erect, pin-o blagoslovesti intre ochi, in numele tatalui necunoscut, desigur. Recunoaste, nebunule, doua mame bune de pula. Pacatoase vremuri am prins. Nu putea si mama sa-si gaseasca o pizda pereche?
Dar tu, zgubilitico, iti imaginezi sa fii crescuta de doi tati? Sa dormi intre doua pule parintesti, iubitoare. Una pe care sa stai cu bucile, sa te dai hutza, iar alta care sa-ti tina loc de biberon cu lapte. Sa te arunce ca pe-o minge, de la unul la altul, iar tu sa nimeresti in baghetele lor magice, care-ti transforma putza-n stelute.
Ce spui, ca-s vicios si bolnav? Eu, nepoate? Dar deja traim asta, e parte din normalitate.
Ai apucat deja sa faci laba de 5 ori? Opreste-te, bunaciunea asta a fost barbat.  Am irosit si eu o erectie, vazind ce solduri, ce par, ce ochi, ce buze, ce brate de Venus are pulica asta. De asta spun: cele mai frumoase femei sint barbatii.
Vei veni intr-o zi acasa si vei constata ca te asteapta nevasta-ta, nu cu facaletul, asa cum era de obicei, cind veneai muci de la curve. Ci cu ditamai stanga de pula sculata. Pentru ce credeai c-ai facut ultimul imprumut la banca? Schimbare de sex. Iar daca are si gabaritul mai mare ca al tau, vei cunoaste sensul expresiei "batut si futut". De cind scriu articolul, incep sa fiu derutata? Am scris "derutata"? Ma uit repede in izmene. Ufff, inca-mi mai puteti spune "Coaie". Dar viitorul e incert. Poate ma voi trezi intr-o buna (sau rea) zi, voi simti nevoia sa fiu gingas, sensibil, delicat. Sa mi se spuna "Fa", si sa fiu ciupit de buci, pe strada. Atunci te voi cauta, grigore, sa ma completez cu badaranul, taranul, prostanul si nespalatul de tine. Sa ma stringi la pieptu-ti transpirat si paros, dupa ce mi-ai dat muie si m-ai futut in cur, in speranta ca-mi vei recita si o poezie, nu numai versurile de la ultima manea ascultata in seara noastra romantica. Si in fiecare duminica sa mergem la biserica, sa ne jucam in altar cu prea fericitii, prea inaltii si prea luminatii nostri parinti, dupa ce ma spovedesc cu capul sub patrafirul sfint.
Nu mai exista vicii. Vecina are un catelus doberman cu care se imperecheaza in fiecare seara, o serveste numai pe la spate, evident. Vecinul ciocaneste o fetita de 10 ani, cu acordul parintilor, dupa ce le-a spus codul PIN de la card si a umflat fetita, cu bomboane.
Nu mai exista diluant, flori de mac si hortensii. Fumam si tragem pe nas tot ce prindem, inclusiv fum de ardei iute, pentru sezatii tari. Avem sufletul atit de impietrit incit cele mai rafinate torturi ale Inchizitiei spaniole abia ne-ar excita. Ce dezolare, micuta mea cititoare! La ultima posta cu 3 maciuci, ai adormit, asa cum patea batrinul meu cind se uita la "Telejurnal".Vom merge la reuniunile drogatilor si vom spune:
"Buna, sint Ghita, si sint dependent"
Iar ceilalti vor raspunde in cor: "Buna, Ghita! Bun venit in club. Da vena incoa', ca avem un ac pentru elefanti sa-ti bagam o doza babana".
Pentru variatie, putem incerca la clubul alcoolicilor, atunci cind ni-e sete: "Buna, sint Costel, si n-am mai fost treaz de la 5 ani".
"Buna, Costel, pentru membri noi avem doar mitilic si spirt."
Am facut portretul societatii. Asteptati autoportretul, va simt si va spun: "Buna, sint tashu si sint dependent de flori si de pizda nevestei. Nevasta mea, desigur. Raspunsul vostru este: "Buna, tashu..."; completarea va apartine.

Un comentariu: