miercuri, 8 ianuarie 2014

Gunoiul

Autor: tashu
Tara fierbe. Televiziunile clocotesc. Se intrerup sedintele de guvern, din parlament, cu "hot news". Chiar si Cacarau s-a trezit. E cutremur? A crescut nivelul de trai? Avem industrie? Am scapat de cele 100 de miliarde de euro, datorie externa? S-a intors tezaurul romanesc, de la Moscova, din excursie?
Nimic din toate astea. bianca dragusanu, sau "doamna" Sclav, va divorta.
Halucinant, soc si groaza. Fanii sint distrusi. Feismucul e blocat din cauza miliardelor de mesaje. I se transmite sa se omoare. Panarama riposteaza: "Nu poate, ce se va face tara fara ea?" Sa nu mai ai repere, ca natie, te-ai dus pe copca. E diva, e idolul milioanelor de tinere putzici.
Un reporter o intreaba: "Ce stii sa faci? Ce profesie ai, ce meserie?"
Creatura raspunde: "Aaaaa,paaaaiiii, hmmm...eu nu trebuie sa fac ceva, sa stiu ceva. Eu sint un brand."
Precum coca cola sau samsung. Nokia se roaga de mine sa devin imaginea lor, ca sa scape de faliment.
Brand-ul nostru national e CURVA, si inca una semianalfabeta.
Ma trage de mineca si-mi spune: "Stai, cred c-as putea fi un instalator foarte bun. Cu buzele mele (de sus) as putea desfunda chiuvete si wc-uri de cluburi, dupa weekend. Ventuza, asa ma alinta victorel sclav".
Nu mai am putere sa ma revolt. O sila uriasa ma cuprinde. Vomit peste tastatura. Unde-s literele? Le caut pe sub resturile de taitei. Atit de rau am decazut? Se poate mai jos? E curul abisului? E mama circului cu care ne hranim? E mocirla in care ne tavalim, guitind fericiti cind ni se servesc laturi cu curve? Sa "ne" ridem de noi insine si de altii, ca-s mai putrezi ca noi? Ce fericita esti, cititoarea mea perversa, cind vezi pe alta mai stricata decit tine! Si iar "ne" ridem. Traiasca hahaiala izbavitoare! Circul pentru mocirtani, dar fara piine, va rog, ca-s prea puhavi de la atita bunastare! Cururi mirosind a cacat, guri mirosind a canal, sexe mirosind a peste si brinza, subsiori mirosind a sconcs, dar, laudat fie sfintul Paranghelie, ce creiere curate si netede! Multe imbibate in alcool, sa se conserve mai bine. Moarte microbilor ce ne ataca sinapsele! Stai, nu putem avea sinapse, pentru ca ne lipsesc neuronii. Ma pish pe ei de neuroni, o avem pe monica cacoiu si pe bianca dragusanu.
O curva, un poponar, si doua limbi, dar nu straine
 Bai, Eminescule, erai beat cind ai scris "Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie"? Arme de "tarie"? La ce te refereai, la cazanele de tuica si butoaiele cu vin?
Brate nervoase? Ca-n afara de cururi turbate nu vad altceva. Ai nenorocit fiii si fiicele acestui neam, cu "Fiarbă vinu-n cupe, spumege pocalul". E crezul nostru national.
Eminescu a murit! Traiasca bianca dragusanu si operele ei nemuritoare. Cum care opere?
Nenumaratele mesaje postate pe feismuc. Avem critici si analisti ce se ocupa cu analiza literara. Stirile de la ora 19 incep cu aceasta neispravita. Dezbateri, talk show-uri. Chiar si CTP-ulea comenteaza. Avem un far, avem o stea calauzitoare in intunericul in care orbecaim, precum stevie wonder in wc, cu lumina stinsa. E cumplit nepoate, sa nu mai nimeresti gaura si sa-l tuflesti alaturi, lipicios precum monica cacoiu de televizor.
Si steaua noastra "declara" ca a avut un moment de ratacire, Parisul e mare, iar ea s-a "pierdut" cu "printul" Arde-i" cristea intr-o camera de hotel. Il cautau impreuna pe sclav, prin pat. O sa dea si un "COMUNICAT" pe aceasta tema. Realizati dimensiunea dezastrului? Nu e ironie. Parasuta chiar asa a grait: "voi da un comunicat". Important pentru tara, desigur.
Reporterii implora o declaratie, un comunicat, ceva. Stau cu ochii holbati pe contul ei de feismuc, asteptind flaminzi cuvintele izbavitoare. Panarama nu-si dezamageste fanii si poporul. A investit in citeva carticele cu maxime, aforisme si cugetari, iar acum se da adinca, nu numai in pizda. Scrie cutremurator: "un preten plinge atunci cind pleci, nu pleaca atunci cind plingi". N-a inteles-o, dar i-a placut cum suna, cind i-o recitau cacalin botezatu, coco paun, andrei cristea, etc...
Eu, Sclav, place papusa gonflabila! Chiar daca e resapata.
Aceasta ordinara declara ca "poporul o va judeca, iar istoria o va ierta" ca l-a inselat pe sclav-ul ei. A fost o lipsa de comunicare. Pierduse semnalul si se folosea de pulica erecta a "printului" ca sa-l regaseasca.
A fost "nunta anului 2013". Urmeaza "divortul anului 2014". Sa ne pregatim fotoliile, pet-urile cu bere si pungile cu seminte.
La nunta ei, penala intreba, nervoasa": "Unde-s artificiile, vreau petarde, pocnitori!"
Organizatorii au raspuns: " Pai nu esti tu, impreuna cu prietenele tale? La ce-ti mai trebuie artificii, ca acush divortezi, ai uitat?"
Cioculetul asta de rata botoxata si siliconata a fost mireasa. I-a jurat, in fata lui Dumnezeu, iubire vesnica lu' muila ala al ei, musculos dar cu creierul cit o juma de nuca. Deci vesnicia tine 5 luni. Un raspuns atit de simplu la o intrebare atit de grea! Ah, ce ma excita parasuta asta, filosofic vorbind!
Sclav divorteaza. Presiunea pe capul lui e uriasa. Coarnele-s prea mari. Deja Tiriac isi pregateste pusca cu luneta si un loc pe peretele din biblioteca, alaturi de bostanele mistretilor cu colti de argint.
Dau sa inchei. Felicitarile si masa, la notar, pe cale amiabila.
Dar nu, imposibilul devine posibil, negru devine "alb" si corveta devine femeie de casa. Bianca Golanca promite. Mai vrea Sclav niste juraminte? Ea sterge tot cu buretele. Escapada de la Paris, in cuculetul "printului", deja a uitat-o. E istorie. Tot pe el il iubeste. Va darima mitul conform caruia "din curva nu scoti gospodina". Ii va pregati ceai fierbinte atunci cind prezinta "Meteo", cu prognoza de frig si ninsoare.
Ii va spala sosetele si chilotii si-l va suge in fiecare seara, chiar de-ar avea tuberculoza.
Scuipati, urinati si vomati pe aceasta creatura hidoasa, ce a infestat societatea romaneasca!
Victorel isi doreste un copil, nu? Asta e visul lui, sa-si perpetueze genele de handicapat. Golanca ii comunica: "Ma simt pregatita sa devin mama".  Apocalipsa e aproape. E prea mult. Mediocritatea sa devina gestanta.
Vrea sa-i ofere un plod. L-ar deranja daca n-ar fi al lui? Ca vrea sa-l protejeze, un efort ar fi prea mare pentru inima lui deja prea plina.
victorel se da meditativ, se lasa greu. Nu ajunge doar Ariel pentru ca sa speli onoarea lui de familist.
Golanca "face" aproape 20 j de mii de euro pe luna. Are emisiune la antena star, prezentari de moda, de cluburi, e imaginea la solarii si parasolarii. Tuseste si primeste 2000 de euro. Iar pentru 300 de euro trage doar o bashina, cu dedicatie, desigur.
Ma uit furios la nevasta-mea. Are ani de scoala cit n-ai tu ani de viata. Creier imbibat de 3 limbi straine, tratate si carti de medicina, groase cit o shtanga de magar. Dar nu la fel si cistigul.
Iau toate cartile, i le fut de cap, dupa care le arunc pe geam. Inca il mai caut pe imbecilul care spunea: "Ai carte, ai parte".

8 comentarii:

  1. Biencuṭa a stricat puṭa. :) Deh, faima presupune sacrificii... Cum creier n-a avut vreodata (Da-l dracu'! Risti sa te-mbolnavesti de Alzheimer din cauza lui), a mizat si ea pe ce-avea mai de pret.

    RăspundețiȘtergere
  2. Corectie: tu esti singurul caruia ii pasa de ea( ii acorzi timp si scrii despre ea, macar aia din presa scot bani), in rest noua tuturor ni se rupe!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm, singurul care se agita esti tu( macar aia din repsa scot bani), in rest noua tuturor ni se rupe!

    RăspundețiȘtergere
  4. Electra, de cand vorbesti tu in numele tuturor? Pe cine reprezinti tu in afara de tine? Daca tot ti se rupe, la ce te obosesti sa intri aici?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru Electra-"noi toti" ti-o dam putin prin gurita.Mare grija sa nu te sufoci.Ca sintem multi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ba, Electra-ta asta mica m-a facut curios. Cititi din blogul acestei filosoafe, careia ii pute ce scrie tashu,desi il citeste,il combate si se masturbeaza uitindu-se la avatarul lui: "Am sa ma sinucid in noapte , la noapte si poate pun capat celor 25 de ani de gafe." asa suna refrenul piesei "Metode clasice de sinucidere" a lui Ombladon. Lasand muzica bizara a unui rapper la o parte, 26 de ani este varsta maxima pana la care considera societatea ca iti poti face un rost in viata. Pana la 26 de ani mai ai asigurare daca esti student, pana la 26 de ani primesti pensie alimentara etc. Eu mai am 3 luni si implinesc 26, mai e atat de putin. Si nu vreau sa par cinica, dar daca nu-mi gasesc rostul in viata asta chinuita din care nu am prea multe amintiri placute, ma vor gasi spanzurata in casa cu cateva zile inainte de a implini 27 de ani."
    Am incheiat citatul. Deci 27 de ani, fara nici un rost in viata;nu cariera, nu copii, nu sot;nici macar un futac sa-si faca o pomana. O nulitate si o ratata ce scrie ca-si uraste propriul UTER. E firesc, pentru ca ea colcaie de venin.
    Nu e crestineste,dar "noi toti" asteptam sa te sinucizi.Asa,pentru o lume mai curata.Hai jet,pa!Ti-am acordat o prea mare importanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai copii, un om cu tulburari psihice, dezechilibrat, ratat, trebuie ajutat sa-si revina, sa se indrepte.

      Ștergere
    2. As ajuta-o,asa cum a scris si Terente.Dar nu vrea sa deschida gura.Ce ma fac acum cu dilema?

      Ștergere