marți, 6 martie 2012

Dalia, regina

Autor: tashu
De fiecare data cind scap in magazinul Jardiland, sint mai rau decit un copil scapat in cofetarie, sau un moldovean scapat la bodega din sat. Nu-l poti scoate de acolo decit cu forta. Asa zice nevasta-mea despre mine. Nu-mi ramane decit sa n-o contrazic, altfel iti dai seama ca raman fara materialul clientului.
Uite-asa mi s-a intimplat duminica trecuta: au adus bulangiii de la magazin bulbi de dalii. Zeci de soiuri.
Asa cum te uiti tu la filme porno si-ti curga balele (lasa, nu ma contrazice, ia da hard-disk-ul incoa', s-ar rusina si-un bordel sa vada ce ai pe el) asa am salivat eu la vederea atitor frumuseti.
Poate fi o dalie sexy? Categoric DA. Cea mai sexoasa si frumoasa dalie, rosie si pasionala 
Era ca la un concurs de "Miss Dalia". Bulbii in sine, nu dai 2 lei pe ei, daca-i vezi: uriti si uscati, ca Mihaela Radulescu dimineata cind se trezeste. Bine, nu tot la fel de prosti si curvari, asta-i diferenta.
Mina dreapta se ducea singura spre bulbi, sa-i puna in cosh, cea stinga, reprezentind ratiunea, incerca s-o opreasca. Ghici cine a cistigat? Nu te tin mult in tensiune, ca incepi sa gindesti, si te doare capul.
Evident, am venit acasa cu inca 4 noi soiuri de dalie.
Galbena, crezi ca e geloasa? Fiecare floare parca e un soare cu raze in miniatura.
Unde-o sa le pun? Sincer, habar n-am, mai am un pic de loc in pat. Si daca ma supar, trimit femeia sa doarma
pe covor, si aduc daliile in pat. Ce spui? Cine-o sa mi-o mai suga? Las', nu-ti fa griji pentru mine! Doar nu vrei sa te oferi voluntar. Si-apoi eu-s om serios, mai neprihanit decit un calugar homosexual.
Sa revenim la dalii: ce forme si culori, ce abundenta florala, ce impact vizual, fratele meu de la bloc!
Si infloresc toata vara si toamna. Doar primele ingheturi reusesc sa le ingenuncheze.
Atunci se scot frumos bulbii din pamint si se pun la pastrare pentru anul urmator.
Miniona si extrem de fotogenica. E linga buturuga pe care-mi beau cafeaua ( vreau sa am ceva frumos in fata ochilor, are si cafeaua gustul mai bun)
Marea mea dilema este cum voi combina culorile anul acesta. Oare rosu cu galben merge? Sau roz cu alb?
Roz, o nuuuu, crezi ca e dalie pitipoanca? Poate se face floare serioasa ( ca aia, faci din curva, gospodina) si-si schimba culoarea in mov.
Dalia, o floare fara beshini pe ea, lipsita de pretentii, modesta si cu bun simt, de o frumusete devastatoare, care te face sa ejaculezi spiritual. Sa vezi ce atrage albinele si fluturii. Iar bondarul (Ienachita Vacarescu) doarme numai cu nasul in dalii.
Favorita mea, adevarata regina. Bicolora, uriasa, infloreste PERMANENT, in cantitati industriale.
Floarea perfecta
Dalia, regina mea, vei avea intotdeauna locurile cele mai insorite si vizibile, sa-i farmeci pe toti. Scena e a ta, stralucesti in lumina!

Un comentariu:

  1. http://www.csid.ro/sex/cum-ii-spun-partenerului-ca-l-am-inselat-si-m-am-ales-cu-o-boala-venerica-9372484/ uite cum sunt femeile

    RăspundețiȘtergere