luni, 6 august 2012

De ce-l iubesc pe Hitler- partea 2

Autor: tashu
Romul ; sau romulanul ; sau rromul ; ori asiaindianul ; sau etnic colorat . Oricum, numai tigan nu. Pentru ca este o jignire, un termen peiorativ. Noua boarfa penala care raspunde la numele de Academia romana (sau rromina) considera cuvintele ca : tigan, jidan, drept insulte.
Adica esti si tu cu gagica intr-un parc, si-o conduci ca un gentleman intr-un boschet, sa-i tragi una mica ; taman atunci apare o balaoachesa cu nelipsitul puradel din brate, care-ti spune : « hai boierule, da un ban lu’ asta micu al meu , ca sa se scoale ala micu’ al tau si sa-i aduci o mare bucurie lu’ gagica asta a matale « . Iar tu nu poti sa-i spui : « Dispari, cioara borata », ca ii terfelesti demnitatea.
Nu poti sa-i spui ca pute, pentru ca e discriminata. Pute pentru ca nu-i asiguri casa, cu apa calda, sapun (si funie, ca bonus de la mine).
Fura, pentru ca nu-i asiguri un loc de munca demn, odihnitor si bine platit . Baga cutitul in tine pentru ca nu suporta privirile tale ironice si pline de dispret. Taie cu sabia o asistenta sau un medic, la spital, pentru ca au fost incapabili sa-l salveze pe garoiul lor iubit, feliat de clanul rival.
Ei nu sint putori, lenesi, doar filosofi carora le place sa mediteze.
Sint analfabeti, e adevarat, dar la fel ca si romanii cu studii superioare, care ies pe banda rulanta ; e diferenta doar de-o hartie.
Garoi crestin, care respecta poruncile Domnului, in special cea: "Sa nu furi"
Violeaza, dar pentru ca-s prea plini de dragoste, ei iubesc femeia si vor sa-i arate cit o apreciaza .
Antonescu- Maresalul, nu pacaliciul asta bolnav ajuns presedintele romanilor- a deportat citeva zeci de mii de CIOROI, spre Rasarit, Siberia, unde-i cald si bine . Ghici ce erau garoii respectivi ? Hoti, criminali, violatori, fosti puscariasi, persoane care nu aveau casa si loc de munca, reprezentind pericol pentru comunitatile de romani .
Acum nu mai poti face sapun din ei, ca sar ONG-urile (aceleasi care pupa-n cur si cainii maidanezi), ONU, drepturile omului, aparatorii democratiei .
Acum, daca-l prinzi in casa, la ciordit, nu poti sa pui mina pe bardita si sa faci snitel din el. E vina ta ca nu te-ai asigurat, ca n-ai sisteme de alarma, si gratii la geamuri. Nu poti sa-i rupi oasele, incearca sa fii amabil, diplomat, roaga-l sa se predea politiei, si fa-i o cafea in timp ce-o asteptati impreuna.
Daca-l prinzi calare de nevasta-ta, asteapta rabdator sa se slobozeasca, pregateste-i o baie fierbinte (cu acid sulfuric), sa se relaxeze. Nu poti sa-i tai jegurile alea de coaie, sa i le bagi pe git, pentru ca nu e conform cu rezolutia pulii mele, numarul paispe, capitolul « Drepturile si stingurile  croncobaurilor ».
Pentru toti muistii care-i pupa in curul ala rapanos : v-as aduce ca vecini, numai TIGANI, de aia borati, care fac foc in fata blocului, se caca in scara, si au douaj’ de maidanezi pe linga ei. Cum petrec in fiecare seara, si urla manelele la maxim, iar voi, intelegatori, toleranti, sa beliti ochii pe tavan toata noaptea, numarind pina la 25 de milioane, de 3 ori. Iar daca stati la casa, mai bine : sa vedeti cum va dispare vaca, porcul din cotet sa hraneasca guritele flaminde ale copilasilor lor, iar inaripatele din curtea voastra sa se infrateasca si reintregeasca cu inaripatele intunecate de peste gard.
Ce cauta prapaditul ala de roman, cu bordeiul lui, intre palatele faraonilor?
Pirando, da repede un telefon, fah, si spune-mi in ce camera esti, la a cita intrare. Ca iar ma apuca miezul noptii pina ajung in turnulet, sa ascultam manele sub clar de luna
Au existat cazuri in care localnici din Cehia, Romania, Bulgaria , satui de secaturile astea, le-au dat foc la cotete si i-au linsat. E usor sa stai in spatele unui monitor, sa ridici un degetel anemic, precum gindirea ta, si sa ma acuzi de rasism.
« Sa-i integram », spui tu .
« In crematoriu », spun eu ; e combustibil ieftin. Sint pentru centrale termice de apartament, alimentate cu garoi, cu tiganci grase si tiganoi burtosi. Iar vara, sa le oferim romanilor asistati social, puradei de lapte la protap, gratar sau ceaun. Ia vino, mama omida paroasa a dudului si ghiceste in teava asta de mitraliera, in care ochi te va nimeri ?
Evazionistul Minune, ia baga un « Ooooof, viata ta, inima ta », si pe urma sa te vad spinzurat de scaunul de la gradinita, incercind sa atingi podeaua cu degetelele de la picioruse.
Auzi, ei fac afaceri cu feroase si neferoase ; laptop-ul meu unde era incadrat ? Idealul oricarui pui de garoi este sa ajunga « Combinator » cind va creste. Adica mai smecher decit Terminator .
Mein Fuhrer, ai fost un vizionar ! Incep sa te regrete din ce in ce mai multi . Europa s-a tiganizat, « arabizat », « cioroizat ». Devenim minoritari, fara vlaga, pe cale de disparitie.
O blonda cu ochi albastri naste deloc sau doar un pui de arian, in timp ce o cioara fata 8-10 cioroi, o arapnica se multumeste cu 3-5 bucati, iar o negroteie slobozeste pe toboganul pizdei 6-8 pui de maimuta . Stiti care e prima lor grija, la toate putorile astea ? Sa vina la spital sa li se desfunde trompele uterine, sa poata fata in voie, fara numar. Iar tu ca medic, in sinea ta, ti-ai dori sa le infunzi cu totul in ciment, nu doar trompele.
99% din ele sint analfabete. Total. Statistic vorbind, asta e realitate, nu poveste.
Acesta e inceputul sfirsitului. Esti prizonierul Sistemului, gicule! Impotentii astia taiati imprejurul preputului si cu cipilica pe cap ne fut cu drepturile animalelor, ale homosexualilor, drepturile detinutilor, drepturile minoritatilor de a fute majoritatile, drepturile copilului de a-si regula parintii. Ne fut cu organe si organisme internationale de urmarire , cu democratia asta bolnava care timpeste si saraceste, cu hotariri si rezolutii ce trebuie aplicate, ca sa te incadrezi frumos la locul tau, in turma.
In timpul asta tu stai si urmaresti fascinat telenovele cu tigani, asculti extaziat manele, revelioanele sint traite in spirit tiganesc (doar stiu sa se distreze atit de frumos), si esti condus de tigani analfabeti care sint primari si parlamentari .
Cauti disperat linia de sosire ? E aici, pe fundul prapastiei ! Hai, mai ai un pic !

12 comentarii:

  1. mereu mi-am contrazis sotul cand mai mult sau mai putin apropiat de exprimarea ta a sustinut acelasi lucru , dar de cand am luat-o de la inceput in alt colt de lume toate lucrurile astea au devenit atat de evidente incat nu pot decat sa plec capul in fata lui si sa tac.......foarte trist dar foarte adevarat totul....

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda, in mare parte sunt de acord cu ce ai zis aici, dar, ce ai cu homosexualii?
    Platon, Leonardo da Vinci, Elton John, Freddie Mercury, Ceaikovski, Oscar Wilde si multi altii, sunt homosexuali. Bine, una e atunci cand fac parada, alta e atunci cand si-o trag in camera lor. O spui de parca un homosexual este neaparat un hot, ticalos, un om cu caracter murdar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai sesizat bine: "cind si-o trag in camera lor"; dar nu se multumesc doar cu asta; din obscuritatea cotetului lor vor sa iasa in luminile scenei, sa fie aplaudati pentru pidosnicia lor. Vor sa fie binecuvintati de Dumnezeu, la biserica, vor sa infieze copii. Asta e dimensiunea dezastrului, asta e lumea descreierata care se propavaduieste ca fiind una normala

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu toti fac parada, unii se multumesc sa-si dea la rozeta doar in camera lor. In rest, sunt si ei oameni normali. Nebuni gasesti si in randul heterosexualilor Nici marele manifestari hetero nu sunt normale. Eu cred ca iubirea dintre doua persoana se poate manfiesta intr-un cadru intim, nu in plina strada, sa vada si gigelu ca ma iubesc cu una. Nu-ti spun ca trebuie sa-ti placa de ei sau sa ai contacte cu ei, dar una e atunci cand ii critici ca se dau atacati si organizeaza parade si una e sa nu fii de acord ca ei sa aiba slujbe ca oricare alta.
    Cat despre biserica si copii, sincer nu-mi pasa. Biserica a ajuns in ultimul hal, iar despre copii, nu cred ca o sa-l abuzeze sa-i o sa-i interzica sa aiba o femeie.

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce nu apare raspunsul meu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Am trait pe pielea mea un conflict cu tigani. Altfel nu se poate in Bucuresti. Tata pleca la munca avand la el un cutit de bucatarie. N-are rost sa astern aici toata povestea. Conflictul a pornit intre copii. Adica, intre mine, care pe atunci aveam maxim 12 ani si una bucata puradel de 5-6 ani. Si sa te tii !
    In urma trebii asteia am ajuns la concluzia ca ne meritam soarta. DA ! Ne-o meritam pentru ca nu am raspuns cu aceeasi moneda si am stat mereu cu cearceafu` in cap tremurand de frica sa nu o luam pe coaja. Rezultatul e cel pe care il stim cu totii. Dar ia sa fi pus si noi bata pe ei ! Mai aveau ei tupeul de azi? Nu. Or fi ei analfabeti, dar noi suntem infinit mai prosti decat ei. Pentru ca toleram.
    Nu vreau sa aud nimic de Politie. Politia Romana = zero. Si normal. Care dintre noi si-ar risca pielea pentru 1500 ron sau mai putin ? Sa-l vad pe ala care zice "eu".

    RăspundețiȘtergere
  7. Te felicit pentru curajul de care dai dovada,de a spune lucrurilor pe nume.Pentru ca asa este,traim vremuri grele.Acesti untermensch ne-au acaparat cu totul.Am ajuns sa-mi fie frica sa merg pe strada.Am asistat la o scena acum 2 saptamani in timp ce ma aflam in autobuz,stand pe scaun m-am trezit cu un bobarnac de la un cioroi care mi-a cerut cu tupeu sa-i fac loc.Avea in mana o foarfeca! La urmatoarea statie a mai urcat inca unul cu acelasi obiect in mana.Umbla in gasti si fura din posetele femeilor.Traim in teroare.Cum sa faci copii intr-o asemenea societate,trimiti copilul la scoala si iti e teama ca nu mai ajunge acasa.Ei se inmultesc ca sobolanii pt ca ii plateste statu,acelasi care le da drepturi si libertati pt a-si face de cap. Nici nu apuca bine sa-l fete pe primu ca deja al doilea e fecundat si gata sa soseasca in 9 luni.
    Un copil cu medie buna nu poate intra la un liceu de prestigiu,pt ca vine ciorela si ii ia locul ea avand rezultate sub mediu,dar pt ca e tiganca i se ofera loc ca pe urma urla discriminarea-n ei.
    Am citit si articolul precedent cu topul milionarilor. Romanii nostrii muncesc de dimineata pana seara pe un salariu de 1000 de ron si nu-si permit nici macar un concediu,iar mizeriile alea se joaca cu milioanele de euro. Au uitat cand mancau gaini moarte din sant,acum isi plimba gaozu in ferrari.
    Rasa lu satan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scris la obiect; as prefera sa-ti alegi un nume, pseudonim, ceva, sa te semnezi. Ca anonimi sint multi

      Ștergere
    2. E prima oara cand comentez pe un blog si nu intelegeam ce inseamna rubrica Url sub nume,dar am rezolvat-o. Ms pt raspuns.

      Ștergere
  8. Bine ai venit, Andra ! Mi-a placut mult ce ai scris: "rasa lu' satan" . Sintetizeaza perfect trasaturile acestor gindaci. Parca plosnita e tot un gindac, nu?
    As scrie mai mult, dar inca nu s-a rezolvat problema cu net-ul de acasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai creatia lui Dumnezeu nu au cum sa fie,clar... Ei sunt o rasa atat de murdara si de josnica,cum rar mi-a fost dat sa vad. Clar se trag din satan. Plosnitele sunt inofensive,isi iau zborul cand le atingi. Gandacioii de tigani raman pe loc si se mai si urca pe tine daca nu ai curajul sa-i strivesti. Numai pusi pe rele sunt,numai sa dauneze,sa murdareasca pana si aerul din jurul lor. Hitler si Antonescu sa aiba lumina pe unde or fi acum,ca au stiut ei ce-au stiut. Foarte bune aceste articole. La cat mai multe de acest gen!

      Ștergere
    2. Observ, cu placere, numarul imens de persoane care-l regreta pe Hitler, sau Antonescu-maresalul, nu oligofrenul care se crede presedinte. Voi reveni cu alte articole, in completare la ceea ce am scris.

      Ștergere