joi, 28 februarie 2013

Virginitatea la femei-2

Autor: tashu
Virsta la care pulele bat la usa vaginului a scazut la 13-15 ani. Ce maturitate emotionala are o pizda la virsta asta? Cind inca ar trebui sa se mai joace cu papusile, cind inca ar trebui sa astepte sa se coaca, aidoma unui fruct zemos, parfumat, delicios. Cind ar trebui sa invete, sa fie educata, rafinata, stilata. 
Iata ce raspuns ii ofera o jagardea de 14 ani, unei gagici, care la 27 de ani, doreste sa se daruiasca doar sotului ei: "La 27 de ani sa fi virgina? :-o! Lol.. :). Paii eu am 14 ani si numai sunt virgina:)"
Am incheiat citatul unei curve analfabete de doar 14 ani. Ce nevasta, ce mama, ce educatie va oferi aceasta panarama, copiilor ei?
Si cancerul asta sexual ne devoreaza copiii. Nu dragostea e cea care deschide cracii virginelor. Curiozitatea le indeamna sa se alature turmei. Anturajul, prietenele care le povestesc ce bine si ce buna e. Stoarfa aia dezinhibata ce-ti arata filmuletele porno in care se lupta cu maciucile, mirindu-se ca tu mai ai, inca, resturi de himen. Ea, deja, si l-a pus demult la insectar.
Jegurile astea devin mame ce-si corup proprii baieti, le mutileaza sufletele. Demente care, la 33 de ani, angajeaza stripteuze drept cadou, pentru fiii lor de 16 ani, de ziua lor. Iar la petrecere erau chiar si baieti de 12-13 ani.
Pizdele care aduc moartea pentru baietii nostri, cu suflete crude, credule si iubitoare. In vanitatea lor fara seama, ii atita sa se lupte pina crapa, oferindu-si pizda ca trofeu. Vezi adolescenti cretini cum isi taie gitul, isi infing cutite in inima, prin cluburi sau discoteci, aducind ofranda in singe, gunoaielor gaurite.
Crezi ca e virgina? Iata ca-mi raspunde ecoul: cica e pizda horror
In loc sa fie o incununare a iubirii pentru sotul lor, futaiul a ajuns sa fie practicat de curiozitate. Au ajuns sa domine instinctele. Ce diferente mai sint intre tinerele adolescente si catelele in calduri, futute de toata haita?
Citi dintre barbati, in sufletul lor, nu se intreaba cu inima strinsa, cu un mare gol in suflet, cite pule i-au rupt pizda nevestei, pina la el? Mari, mici, le-au umplut toate gaurile. Parca tu stii ca au fost "DOAR" doua, sau 20? Si cu fiecare partener sexual, ii mai moare o parte din suflet, animalizindu-le.
Incepe goana dupa centimetri, goana dupa sex, dupa orgasm, dupa cel care te freaca cel mai bine. Iti umpli pizda si-ti golesti sufletul.
Statistic vorbind, nu femeile care s-au maritat virgine divorteaza (sau o fac foarte rar), ci panaramele care-s sparte de mici.
Feminizdele urla cum ca pe barbati, vezi draga doamne, nu-i mai intereseaza daca nevestele lor au fost virgine. Nu, desigur, chiar isi doresc femei experimentate, luate direct de la bordel sau de pe centura, daca se poate.
Iar barbatii imi spun: "Ah, Tashule, daca as intilni asa o femeie, virgina, sa fie numai a mea, as diviniza-o, as pupa-o in cur de 10 ori pe zi".
Cele care inca mai sint virgine au ajuns sa-si scoata himenul la licitatie. "Cine doreste sa fie pionierul gaoazei mele? O fac sa-mi continui studiile si sa-mi ajut mama bolnava, cei 14 frati rupti in cur de foame si pe tatal paralitic. Nu pentru ca am stofa de curva".
Revistele gen "Unica", "Cosmopulitan" si alte mizerii feminizde, isi invata cititoarele cum sa para timide, feciorelnice, neexperimentate. Cititi aici, de la zdrente, pentru zdrente: "Nu-i povesti NICIODATA de fostii tai parteneri. Sa nu spui mai ales numarul lor, in special daca ai avut un trecut amoros "mai zbuciumat".
Nu te arata experta la pat, fii neindeminatica".
Poza de grup, cu tinere virgine, banuiesc, aratind miezul creatiei. Acum inteleg de ce veneram femeia.
Nu te repezi sa-i sugi pula de la prima intilnire. Abtine-te macar pina la a doua intilnire, desi stim ca-ti este greu. Iar atunci cind o sugi, ai grija sa ti se citeasca greata, sila pe muian, nu rinji plina de satisfactie.
Au aparut vaginoplastiile. O sansa oferita tuturor curvelor de a-mi micsora pizda muncita, labartata si obosita. O sansa de a mai simti ceva, ele si partenerii lor sexuali. Ca doua-trei pense nu strica, sa ai iar pizda de furnica. Se fac corectii de labii zdrentuite, care atirna ca motul de la curcan.
In cinismul lor infiorator, curvele, care dau peste barbati dornici de insuratoare cu o virgina, isi monteaza himen nou. O operatie acolo, si esti ca noua. Se merita investitia. Totul pentru cretinul de linga tine care te va respecta si venera. Iar daca nu ai bani pentru himenoplastie, merge si kitul de virginitate, la 10 dolari, cumparat de la chinezi. Contine cerneala rosie la plic, si bucatele de himen sintetic.
O alta categorie o reprezinta virginele care se fut in cur si sug pula, pastrindu-si pizdelul pentru viitorul sot. Bun si-asa decit deloc. Macar esti primul care dai cep la butoi.
Odata ajunse la maturitate, multe pizde regreta ca s-au frecat cu labari care nu meritau asta. Curiozitatea si prostia nu aduc implinire. Si ramin doar cu regretul si gaoza sparta.
Multe guita ca se fut sa vada compatibilitatea sexuala. Asa se numeste, mai nou, depravarea.
Uita ca pizda virgina e ca un pantof nou, stringe orice pula. Iar odata cu kilometrajul dat peste cap, ai nevoie de reparatii capitale, si e greu sa mai fii compatibila, chiar si cu pule de la 25 de centimetri in sus. Chiar crede vreo gisca faptul ca, la 14 ani, barbatul care iti haleste virginitatea te respecta si te iubeste? Himenul tau reprezinta doar un trofeu, lasind loc promiscuitatii si neimplinirii din sufletul tau.
Esti neaparat o curva? Unele da, dar cele mai multe sint doar victime ale sistemului, victime ale familiilor dezmembrate, victime lipsite de dragostea si protectia lui Dumnezeu.
Mai jos, un filmulet despre cum, dintr-o pizda larga, batatorita de atita pula, se face o pizda nou-nouta.
Traiasca chirurgia!

21 de comentarii:

  1. Ana (Ana,Aaan,Aaaa...asta era ecoul),spune drept,tu erai in filmuletul din articol?Nu stiam ca esti asa larga.Pfff, parca e autostrada.Cred ca ai pastrat labiile,dupa operatie,sa le folosesti ca draperii la ferestre.Ca tot nu mi-ai raspuns la intrebare,cati parteneri ti-au trecut prin dodoasca?
    M-ai luat cu vorba,cu presupusul,pina m-ai ametit.Tipic feminin.Si nu uita ce scria pe madularul lui Terente: fut tare si apasat la cioc. Mi-e ca daca ne-am juca de-a magarul cu doua spinari,pe urma nu mai scap de tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel destept cedează. Bine, eu sunt curvă şi tu, după pseudonim, văd cu ce gândeşti.

      Ștergere
    2. Acum ce faci,mi te dai inteligenta?Nu ai replica si zici ca cedezi,ca esti desteapta?De asta cedai la toti barbatii,pentru ca sa arati ca le esti superioara intelectual? Bine ca ai recunoscut ca esti penala.Macar spune-ne la cititorii de pe blog(doar suntem o familie)ce tarife ai. Sau practici moca.
      Cat despre gandit, mai bine o fac eu cu capul de jos decit tu cu ala de sus.Cu asta de jos pot si gandi si fute.Al tau e bun doar de decor, sa aiba barbatii pe ce sa-si sprijine halba de bere,cand ti-o dau sus.

      Ștergere
    3. Superb!!! :))
      Câinele care latră, nu muşcă. Pariez că n-o sa te însori c-o virgină si nici că te-ai despărţit de iubită în urmă articolului. Repede m-ai catalogat ca si curvă pt că am scris un nume de fată şi am avut "tupeul" să trag concluzii pe baza propriilor tale cuvinte. Dacă scriam un pseudonim de băiat mă înjurai de iubită/mamă??:))
      P.S. Nu te mai chinui să mă jignesti, că oricum nu mă afectează.

      Ștergere
    4. Ana, din cate vad tu ai fost cea care s-a legat de mama, nu eu :) Asa ca nu te mai da ranita ca vai, ce badaran am fost. Cat despre insurat sau prietena...ma multumesc sa fut nevestele si prietenele altora. Tashu n-a descris nici macar a 10-a parte din perversitatea la femei.
      Sa vezi cum dragii de soti cresc copiii altora,crezand ca-s ai lor.Abia asta e adevarata nenorocire.
      Te salut si nu tanji dupa mine.Te poti masturba gandindu-te la mine,fie.

      Ștergere
  2. Ana & Terente,probabil ar trebui sa faceti pace...si sa va dati mai mult cu parerea asupra articolului de fatza. Sau mai bine ar trebui ca tashu sa medieze cearta voastra.

    Oricum concluzia din partea mea referitor la articol este ca in banc :-)
    - Tu, Marie, esti fata mare?
    - Mai Bula, cum ti-o fi norocul!
    - Ce-ai zice daca te-as dezvirgina?
    - Mare SCAMATOR ai fi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun tare bancul :))
      Cit despre Ana si Terente, nu ma bag intre indragostiti. Ana+Terente=Love :)
      Simpatici amindoi.

      Ștergere
    2. Daca Ana e virginica,promit solemn in fata intregului blog c-o iau de nevasta,pina cand moartea ne va desparti.Cu conditia ca Tashu sa ne fie nas de cununie.Ana,stai linistita,am 22 de centimetri erecti(virgula 6,ca sa fiu mai precis).Daca vrei,iti aduc si recomandari de la fostele.
      Nu degeaba mi se spune "Spaima barbatilor" si "Bucuria nevestelor".

      Ștergere
    3. Dacă asta e dragoste....:))
      Tashule, pariez că dacă ar fi face to face cu mine n-ar mai latra atât. Nu am comentat până acum la
      articolele tale , m-am rezumat la a le citi doar, dar "gigolo de 2 bani" m-a "călcat pe coadă" cu comentariul ăla.

      Ștergere
  3. Tashu, Ana + Terente= love? Posibil:) Contrariile se atrag:) Ma intreb cum de au nimerit amandoi pe acelasi blog:)))) Legile lui Murphy! :)))observator












    RăspundețiȘtergere
  4. Terente,vad ca Ana nu te vrea.Cred ca nu intruneste conditiile tale.Daca chiar ai 22 de cm la prohab as vrea sa fim impreuna.Eu sunt acum cu un tip,dar are doar 12 cm,nu simt mare lucru.Am noroc ca se da cu parfum.Problema ca nu sunt virgina.Daca reusesti sa treci peste acest detaliu minor putem incerca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miorita,unu:nu-mi plac baladele.
      2.Eu o vreau pe Ana,simt ca are potential.Chiar daca nu mai este demult virgina :) Pare genul de femeie focoasa,care se cearta,se bate,pe urma se fute.
      Anuta,cum poti sa-mi spui "gigolo de 2 bani" fara sa ma fi incercat?M-ai ranit. Nici macar 22 de centimetri nu-ti mai ajung?

      Ștergere
  5. Terentzele (dacă tot iti plac diminutivele), faptul că ţi-ai ales pseudonimul asta arată că, de fapt, eşti complexat din cauza dimensiunii. :)) Am zis că nu-ţi mai răspund, dar, văd că iar începi să marai. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. virginitatea e o ruşine acum;
    morala este demodată acum;
    ms pt info (accesasem pt detalii in plus şi am remarcat literalitatea; dai copy/paste de obicei?) oricum ms din nou pt info chiar nu-mi explicam de ce 2 caucazieni au amândoi un copil exotic, ce înseamnă să-i judeci oarecum pe nedrept..
    aici în articole pre înfierate-s femeile spre deosebire de bărbaţi (de ce?); urmărilefaptelor prin ele se vădesc însă evidenţa lor urmăresc şi bărbatul.

    RăspundețiȘtergere
  7. răspunde te rog frumos la acele două întrebări, mai ales la prima; prea puţin mi-a păsat că l-ai postat prejudecat - vb că ce înseamnă să fii judecat oarecum pe nedrept.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonimule, te exprimi incoerent. Nu am inteles intrebarile. Cred ca de la caldura mi se trage.
    Alege-ti,te rog, un nume, pseudonim, ceva, sa stiu cu cine am placerea acestui dialog. Si formuleaza intrebarile clar.

    RăspundețiȘtergere
  9. întrebarea este marcată prin semnul întrebării de la final -?-. reformulez - de ce paragrafe sau fraze din acest articol apar formulate identic şi pe alt site? întrebarea 2 rămâne retorică..
    Normal că îmi alegeam un nume, pseudonim cu trimitere la vreo adresă dar nu mă încadrez decât la anonim în selectarea profilului; oricum Tashule nici tu nu ai o identitate aşa de precisă şi chiar dacă am avea, criticăm opera nu autorul.
    Mi-am pus în gând să-ncep să te citesc împreună cu vreo încă două bloguri pe care le consult deja constant.
    Ghizmo

    RăspundețiȘtergere
  10. La prima intrebare raspund: ai idee cite articole de-ale mele apar pe alte pagini web sau bloguri ca fiind ale altora? Ti se pare ca as copia pe cineva?
    Nu-s victor poanta, sa plagiez pe cineva

    RăspundețiȘtergere
  11. am idee, tocmai de la un blog antologat plagiat citit cu regularitate (până mai înainte) vin la tine;
    nu-l condamn pe tip că fără el poate nu descopeream blogul ăsta.. în fine!
    dacă în domeniul medicinei eşti aşa as, felicitările mele!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt Ghizmo; de fapt comentariile anterioare se refereau de fapt la -Virginitatea la femei 1-, confuzia mea, le-am citit împreună şi le-am comentat aici; nu mai zic nimic.. bft!

    RăspundețiȘtergere
  13. Vreti virgine si in schimb voi regulati toate curvele ... nu vad avantajul unei virgine de a avea un iubit ca unul dintre voi .

    RăspundețiȘtergere